Σημαντικά Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ(;) (βιντεο&φωτό)


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ εικόνες στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας.

Δεν το χωρά πλέον ο ανθρώπινος νους για όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια. Βούλγαροι έστησαν ολόκληρη παραγγούπολη στην όχθη της παραποτάμιας περιοχής της Αριδαίας, εντός σχεδίου ζώνης της πόλης και σα δεν έφτανε αυτό έχει πραγματοποιηθεί περίφραξη ολόκληρη περιοχή, με μια πρόχειρη εκτίμηση περίπου 3-4 στρεμμάτων, με θεμέλια τσιμέντινα, σιδηροπασάλους και συρματόπλεγμα!!!

Η περιοχή πρίν από ενάμιση χρόνο ακριβώς δείχνει σε εικόνες του googleearth που παραθέτουμε, παντελώς άθικτη και απείραχτη.
Η περιοχή στην οποία έχει πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη καταπάτηση είναι διαθέσιμη του δημοσίου και απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχουν Έλληνες με ανάγκες για να τους διανεμηθεί!

Είναι σοκαριστικό πέρα για πέρα να παρατηρούμε στο συγκεκριμένο χώρο να έχουν πραγματοποιηθεί σταυλικές εγκαταστάσεις με άλογα, χοίρους, σκυλιά και ποιος ξέρει τι άλλο, χωρίς να τηρούνται οι παραμικρές προϋποθέσεις που απαιτούνται σε αυτές τις περιπτώσεις από το νόμο, όπως απόσταση από κατοικημένες περιοχές, συνθήκες διαβίωσης των ζώων, κανόνες ασφάλειας, κλπ.

Στο παρακάτω βίντεο είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι διακρίνεται δίπλα ακριβώς στην όχθη του ποταμού ότι έχει πραγματοποιηθεί και παράνομα εκτεταμένη υλοτόμηση! 

Επίσης εγείρεται και η απορία για ποιο λόγο είναι απαραίτητη η επιγραφή σε παράγκα στη συγκεκριμένη περιοχή της αναγραφής"WC" με έντονα και μεγάλα γράμματα;

Είναι απορίας άξιο πως για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχει γίνει καμία καταγγελία στις αρμόδιες υπηρεσίες γι' αυτή την εξόφθαλμη περίπτωση.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για την πραγματοποίηση σχετικών ελέγχων στην περιοχή, πριν φτάσουν τέτοιες συμπεριφόρές να γίνουν κανόνας και όχι εξαίρεση!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.