Σημαντικά Νέα

Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μπορεί να ταλαιπωρούμαστε, μπορεί ορισμένες φορές να αγανακτούμε, μπορεί ακόμη και να οργιζόμαστε με την οικονομική και κοινωνική  κατάσταση που έχει περιέλθει τον τελευταίο καιρό  πατρίδα μας!
Το σίγουρο είναι ότι σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνονται οι αγρότες για τα αδιέξοδα που οι περισσότεροι είναι πρόσωπα που μοχθούν για να τα βγάλουν πέρα στις δύσκολες συγκυρίες που αντιμετωπίζουν.
Είναι δεδομένη η οργή τους και συνειδητοποιημένη η αντίδραση τους με τον τρόπο που το πραγματοποιούν μένοντας μακρυά από κομματικές γραμμές και εντολές.
Κανείς τους δεν έχει τη διάθεση να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και σε καμιά των περιπτώσεων δεν προσφέρεται για διασκέδαση η παραμονή χειμωνιάτικα σε συνθήκες που οι περισσότεροι ούτε να φανταστούν μπορούν, κάτω από συνθήκες βροχής, χιονιού και χαμηλών θερμοκρασιών.

Το ευχάριστο είναι ότι στα μπλόκα δε συναντούμε μόνο μεγάλες ηλικίες, αλλά και νέους και νέες που έχουν αντιληφθεί το μέλλον που τους ετοιμάζεται με τα "σωτήρια" δήθεν μνημόνια και δε διστάζουν βγούνε μπροστά στον αγώνα για επιβίωση.

Από την άλλη αυτό που παρατηρούμε είναι και οι οδηγοί όπως και οι ταξιδευτές να ανταποκρίνονται θετικά στους αγώνες τους και να τους συμπαραστέκονται...
Δείτε το βίντεο παρακάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.