Σημαντικά Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 2:45 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑΡΟ!

Στο εσωτερικό του επέβαιναν δύο πιλότοι και ένας μηχανικός του πολεμικού ναυτικού. Είχε απογειωθεί από φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού και συμμετείχε σε στρατιωτική άσκηση η οποία ονομάζεται “Αστραπή”
Το στίγμα του χάθηκε στις 02:45 πάνω από τη νήσο Κίναρο. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου, ενώ μετέχει η φρεγάτα απ’ όπου απογειώθηκε ένα αεροσκάφος C130 όπως και ένα ελικόπτερο Super Puma.Ο καιρός είναι σχετικά καλός στην περιοχή και δεν κάνει δυσκολότερες τις έρευνες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέπεσε το ελικόπτερο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Σύμφωνα με έμπειρους αξιωματικούς ο εντοπισμός είναι εξαιρετικά δύσκολος τη νύχτα καθώς το ελικόπτερο δίνει πολύ μικρό στίγμα στα ραντάρ, εφόσον βέβαια, βρίσκεται ακόμη στην επιφάνεια της θάλασσας.
ektaktko
Η Κίναρος είναι ένα μικρό νησάκι κοντά στη Λέρο στο σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων.
Πριν από λίγα λεπτά μίλησε ο δήμαρχος Λέρου σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε πώς στην Κίναρο κατοικούν δύο άτομα, ένα ζευγάρι και θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν με τους μοναδικούς κατοίκους του νησιού, μήπως γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό ή αν είδαν κάτι περίεργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.