Σημαντικά Νέα

Οι γραβάτες στα μπλόκα σήμερα με τους αγρότες

Στα μπλόκα σήμερα το απόγευμα θα είναι μαζί αγρότες  δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, συμβολαιογράφοι και οικονομολόγοι για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
 
Το ραντεβού όλων των επιστημονικών φορέων με τους αγρότες της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας κλείστηκε  για σήμερα  το απόγευμα στις 7,30 μ.μ. στο μπλόκο του Κάστρου.
 
Εκεί όλοι μαζί, αγρότες και η αντιπροσωπεία των επιστημόνων και ελευθέρων επαγγελματιών θα  συντονίσουν  τον αγώνα τους  κατά του κυβερνητικού νομοσχεδίου    για το ασφαλιστικό.
 
Στην αντιπροσωπεία των φορέων των επιστημόνων θα συμμετέχουν γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, συμβολαιογράφοι και οικονομολόγοι.
 
Εξάλλου, την σχετική ανακοίνωση για την σημερινή συνάντηση στα μπλόκα υπογράφουν όλοι οι επιστημονικοί φορείς, όπως: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων, Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών, Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος, Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, Ένωση Ελλήνων Χημικών, Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, Σύλλογος Ελλήνων Γεωλόγων, Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας, Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών
 
Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα σε όλη τη χώρα συνεχίζοντας τους αποκλεισμούς δρόμων και εθνικών οδών για πέντε ώρες, έως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ αν και υπάρχουν και μπλόκα που διαφοροποιούν τη στάση τους και προχωρούν σε μεγαλύτερης διάρκειας αποκλεισμούς.
 
Για πρώτη φορά, μάλιστα, έκλεισε δρόμος και στην Αττική και συγκεκριμένα η Λεωφόρος Μαρκοπούλου στη διασταύρωση που οδηγεί προς το Αεροδρόμιο, εκεί όπου έχουν συγκεντρωθεί από το απόγευμα της Τετάρτης τρακτέρ αγροτών από όλα τα Μεσόγεια. Η μετακίνηση προς το «Ελ. Βενιζέλος» γινόταν από τις 12 μέχρι τη 1 το μεσημέρι μόνο από την Αττική Οδό. Πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.