Σημαντικά Νέα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Οι αρνητές διεθνών εγκλημάτων νομιμοποιούν την επανάληψή τους

Στο πλευρό των Ποντίων στέκεται η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

«Τελικά οι αντιναζιστικές κορώνες Φίλη ήταν μικροπολιτικής κατανάλωσης. Δεν μπορεί να μάχεσαι το φασισμό και να απομειώνεις τη γενοκτονία» έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο λογαριασμό της στο Twitter, αντιδρώντας στην τοποθέτηση του άλλοτε συντρόφου της.
Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής επισήμανε ότι «οι αρνητές διεθνών εγκλημάτων νομιμοποιούν την επανάληψή τους», παραθέτοντας μάλιστα το παράδειγμα του Χίτλερ.
«Ο Χίτλερ κόμπαζε το 1939: “ποιος θυμάται σήμερα τη γενοκτονία των Αρμενίων;”», έγραψε.
Όπως σημειώνει, «η Αριστερά ιστορικά αντιπάλεψε τη λήθη και τη διαστρέβλωση και υπερασπίστηκε το δικαίωμα των λαών στην ειρήνη, με αλήθεια και δικαιοσύνη». Κι αυτό σημαίνει πώς «η άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων, όπως η άρνηση κάθε διεθνούς εγκλήματος και η "επιμέτρηση" της φρίκης, προσβάλλει τα θύματα και τη μνήμη».

Στην τελευταία από τις αναρτήσεις της για το θέμα η πρώην Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι «τελικά οι αντιναζιστικές κορώνες Φίλη ήταν μικροπολιτικής κατανάλωσης. Δεν μπορεί να μάχεσαι το φασισμό και να απομειώνεις τη γενοκτονία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.