Σημαντικά Νέα

ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "DREAM TEAM" TOY Φ.Ο.Α.

ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "DREAM TEAM" TOY Φ.Ο.Α..  ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΕΑ Θεσσαλονίκης οι αθλητές μας του Φ.Ο.Α. (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ).

Από τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στην Πυλαία στις 2-3-4/10 και υπό την καθοδήγηση και το άγρυπνο πνεύμα του προπονητή της ομάδας Γιώργου Δερμεντζή, ο ΦΟΑ επέστρεψε φορτωμένος μετάλλια και οι αθλητές του μας έκαναν και πάλι περήφανους.

Έτσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΑΝΔΡΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ , ΓΥΝΑΙΚΩΝ, συμμετείχαν οι αθλητές του ΦΟΑ.

Στις κορασίδες στα 44 κιλά βγήκε πρώτη η Πασαλίδου Δέσποινα,
με 23 αρασέ και 32 επολέ ζετέ.
Αθανασιάδου Άννα
Η Αθανασιάδου Άννα στην κατηγορία γυναικών διακρίθηκε με 90 αρασέ και 110 επολέ ζετέ, κατέλαβε την πρωτη θέση και με ελπίδες από τη στόχευση της αθλήτριας μας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 19-27/11, όπου αν τα καταφέρει θα έρθει και το "εισιτήριο" για την Ολυμπιάδα.

Στα 77 κιλά ο Νίκος Παρασκευίδης που έκανε ντεμπούτο με μία πρώτη πολύ καλή εμφάνιση και έφερε τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Παρά την ατυχία λόγω ακύρωσης βοήθησε την ομάδα στην τελική βαθμολογία

Ο Πρωταθλητής μας Γολσουζίδης Μανόλης με 133 κιλά αρασέ κατέκτησε την α' θέση στους νέους άνδρες, όπου με 151 κιλά επολέ ζετε κατέλαβε την πρώτη θέση στους νέους άνδρες και τη δεύτερη θέση στους άνδρες. Στο σύνολο 284 κιλά με πολλές υποσχέσεις και ελπίδες για τη συμμετοχή του στο επόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων.

Ο Γιώργος Κυριακίδης έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση αν και τραυματισμένος στο δεξιό γόνατο, στην κατηγορία 94 κιλων  βοήθησε με τη συμμετοχή του στη συλλογή βαθμών για τον ΦΟΑ. Αναμένουμε την επιστροφή του δριμύτερο και με διακρίσεις που τόσο τις αξίζει.

Ο Τερζίδης Βαγγέλης έκανε μία επίσης πολλή καλη εμφάνιση μετά απο πολλά χρόνια. Κατέλαβε την 5η θέση στους άνδρες  121αρασέ και 151 επολέ ζετέ καταλαμβάνοντας την 4η και την 5η θέση στους άνδρες.


Τέλος αγωνιστικό παράδειγμα έδωσε η "κολόνα" του τμήματος Γιώργος Ρίζος (43ετών) βοήθησε και πάλι με τη συμμετοχή του και σε αυτούς τους αγώνες και αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για τους νεώτερους!

Να αναφέρουμε επίσης  ότι υπήρξαν και ατυχείς τραυματισμοί κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της Καϊλάρη Χρυσάνθης και Χαρανίδου Μαρίας και δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν, αλλά προετοιμάζονται με  στόχευση στους αγώνες επιλέκτων.


ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.