Σημαντικά Νέα

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Έδεσσα

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι επίσημες εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής κ. Ιωάννης Σηφάκης, ο οποίος εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων, ο Βουλευτής κ. Γεώργιος Καρασμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, ο Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Χρήστος Καρυώτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Θεολόγος Τζουμαΐλης, ο Αν. Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έδεσσας Παναγιώτης Φωστηρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Έδεσσας κα. Μαρία Βλάχου-Κατσάρα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Έδεσσας Πέτρος Γαλανός, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και άλλων οργανώσεων, συλλόγων και σωματείων.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την πραγματοποίηση δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με τη χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ. 

Ακολούθησε κατάθεση στεφανιών στο ηρώο της πόλης, τήρηση σιγής ενός λεπτού στη μνήμη των θυμάτων και Εθνικός Ύμνος. Στις 12.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε παρέλαση με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, μαθητών σχολείων και επαγγελματικών σχολών, προσκόπων-οδηγών και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.