Σημαντικά Νέα

Μελέτη για τη χωροθέτηση του αρδευτικού φράγματος Προδρόμου για την άρδευση με ελεύθερη ροή των αγροκτημάτων Νερομύλου, Ίδας, Κωνσταντίας, Φιλώτειας, Μηλιάς, Ριζοχωρίου ως και τον Εξαπλάτανο.

ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ;


Πραγματοποιήθηκε κοινή επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θ. Θεοδωρίδη του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη, του  και του Δημάρχου Αλμωπίας Δ. Μπίνου,  Αντιδήμαρχου Γιάννη Κετικίδη, οι μηχανικοί της Αντιπεριφέρειας και σύμβουλοι Περιφερειακής Ανάπτυξης Στέφανος Αργυράκης και Ιάκωβος Τσελίδης και όλοι οι πρόεδροι των Τοπικών Διαμερισμάτων ενδιαφέροντως, στην περιοχη του Προδρόμου για την χωροθέτηση του αρδευτικού φράγματος Προδρόμου για την άρδευση με ελεύθερη ροή των αγροκτημάτων Νερομύλου, Ίδας, Κωνσταντίας, Φιλώτειας, Μηλιάς, Ριζοχωρίου ως και τον Εξαπλάτανο.

Η αυτοψία έγινε σε συνέχεια της σύσκεψης που είχε προηγηθεί για την ανάγκη εκπόνησης μελετών για σοβαρά έργα στην Αλμωπία ούτως ώστε να ωριμάσουν για ένταξη σε χρηματοδοτικά εργαλεία.


Ακολούθως επισκέφτηκαν την περιοχή ανάντι της γέφυρας της Αριδαίας στη θέση που μπορεί να κατασκευαστεί  υδροληψία  και σωληνωτό δίκτυο  που θα οδηγεί το νερό προς τον τσιμενταύλακα της Υδραίας, έργο που θα αντικαταστήσει την κατασκευή και καταστροφή του χωμάτινου φράγματος στην Υδραία που πολλά χρόνια ταλαιπωρεί τον Δήμο. 
Το σωληνωτό δίκτυο πρέπει να μελετηθεί και σε στνδυασμό με υφιστάμενη σε λειτουργία γεώτρηση μπορεί να λύσει μόνιμα το πρόβλημα της άρδευσης στον κάμπο Αριδαίας – Υδραίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.