Σημαντικά Νέα

ΑΡΙΔΑΙΑ:ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ(VIDEO)


Με ένταση και σε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των κυνηγών με υποψηφ.βουλευτές της Πέλλας την περασμένη Τρίτη και ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας ήταν εκεί παρόν.

Κατά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αλμωπίας, η λεκτική αντιπαράθεση χτύπησε κόκκινο. Οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν και αποσώβησαν τα χειρότερα και έτσι ολοκληρώθηκε.

Οι αντιπαραθέσεις δημιουργήθηκαν όταν έπεσε στη συζήτηση η αναφορά που γίνεται απο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργαζομένων με αυτόν, οι οποίοι έχουν εκφράση κατά καιρούς αρνητικές θέσεις για τη δραστηριότητα του κυνηγιού.

Οι απαντήσεις που δώθηκαν ενδεχομένως δεν ικανοποίησαν ορισμένους και έτσι δώθηκε το έναυσμα για έντονο διάλογο με πολλά "πικάντικα πινελίκια".

Από τα βίντεο έχουν αφαιρεθεί οι επίμαχες αναφορές και για την κακή ποιότητα του ήχου ζητάμε καταννόηση αλλά δεν υπήρχε η απαραίτητη υλικοτεχνική βοήθεια από το δήμο, όπως επίσης παρατηρησαμε οτι δεν δόθηκε η σχετική δημοσιότητα στο φλέγον αυτό θέμα!

Στην συζήτηση έδωσαν το παρόν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Σηφάκης και Π.Κελεσίδης, από την Χρυσή Αυγή ο Νίκος Μπαμπαλής και από ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ο Νικόλαος Ρίζος, κ.ά..   Από τους κυνηγούς ήταν παρόντες μέλη από τους κυνηγετικούς συλλ. της Πέλλας, των γειτονικών Νομών αλλά και από την Ομοσπ.κυνηγ. συλλόγων Ελλάδος.







ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΑΝΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!











-ΝΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ...  

Παρακολουθήστε αποσπάσματα από τη συζήτηση του πρώτου μέρους και ακολουθεί και το δεύτερο μέρος σε επόμενη ανάρτηση με σχετικά βιντεο:

Δείτε το βίντεο με τη σημαντική τοποθέτηση του υποψ.βουλ. με "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" Νικόλαου Ρίζου


Δείτε και το βίντεο με την ενδιαφέρουσα τοποθέτηση από τον υποψηφ.βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μπαμπαλή


ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

1 σχόλιο:

  1. Vale kai ta ypolipa video poy h mpravi toy sifaki ormane ston proedro toy kinigetikoy sylogoy almopias na katalavi o kosmos ti tha psifisi tin kyriaki!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.