Σημαντικά Νέα

Σεισμός για την Προεδρία της Δημοκρατίας– Η ύποπτη επίμονή στα σενάρια για Καραμανλή, ακλόνητο φαβορί ο Δ. Αβραμόπουλος

proedriko megaro

Ραγδαίες εξελίξεις που προμηνύουν σεισμό στο πολιτικό σκηνικό της χώρας αναμένονται με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και το πρόσωπο που τελικά θα προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο νέος Πρωθυπουργός ακολουθεί τακτική εγκλωβισμού της Νέας Δημοκρατίας και αποδυνάμωσης της αντιπολιτευτικής της ισχύς διαρρέοντας δύο ονόματα που σε κάθε περίπτωση προκαλούν τριγμούς στη Συγγρού.
Τις τελευταίες ώρες κύκλοι της Κουμουνδούρου έχουν εξαπολύσει μπαράζ διαρροών και έντονης φημολογίας για προσέγγιση του Αλέξη Τσίπρα προς τον Κώστα Καραμανλή προκειμένου να τον προτείνει για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα.
Πρόκειται για μια σεναριολογία που διαψεύδεται τόσο από κύκλους του πρώην Πρωθυπουργπού όσο και από τις πληροφορίες που θέλουν τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να έχει ήδη συμφωνήσει με την Κουμουνδούρου για να είναι ο επόμενος ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου.
Μάλιστα το newsit αναφέρει ότι ο κ. Αβραμόπουλος έχει ήδη δηλώσει σε στελέχη της Ν.Δ. την επιθυμία του για τη θέση του ΠτΔ.
Η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει σε δύσκολη θέση τη Ν.Δ. αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι για την Προεδρία της Δημοκρατίας οι δύο αντιπρόεδροι της Ν.Δ.
Πληροφορίες θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώνει αύριο Τετάρτη την τελική του επιλογή ανεβάζοντας στο κατακόρυφο το πολιτικό θερμόμετρο.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.