Σημαντικά Νέα

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΝΑΝΤΕΡΟΣ... ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΕΙ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ!

 ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΦΟΣ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΣΑΤΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!



Λίγο πριν τη λήξη της απεργίας πείνας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Θέμο Αναστασιάδη να κοιμηθεί με τους μετανάστες από τη Συρία στο Σύνταγμα

«Καταδικάζω κάθε εμπαιγμό ακόμα και σατυρικό (sic) όπως αυτόν στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη». Με αυτή τη φράση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης επέλεξε να εκφράσει την αντίδραση και τη δυσφορία του για την αναμετάδοση του βίντεο που τον έδειχνε να... τσιμπολογάει στο... περιθώριο της πολυήμερης απεργίας πείνας που ξεκίνησε από το προηγούμενο Σάββατο συμπαραστεκόμενος στους Σύρους μετανάστες.

Βεβαίως,  μετά τη διευθέτηση του θέματος, την απόφαση των Σύρων να διακόψουν την απεργία πείνας και τη μετακίνηση των προσφύγων σε χώρους φιλοξενίας του Δήμου Αθηναίων, ο κ. Μιχελογιαννάκης αποφάσισε και αυτός με τη σειρά του - αργά το απόγευμα της Παρασκευής - να σταματήσει την πολυσηζητημένη απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει ζητώντας την ικανοποίηση μιας σειράς από αιτήματα.

Νωρίτερα ο μαχητικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρώντας στο βίντεο που από πολλούς θεωρήθηκε ως έμπρακτη απόδειξη ότι η απεργία πείνας του δεν ήταν και τόσο... αυστηρή, προανήγγειλε τη συνέχισή της.

Σε αυστηρό τόνο μάλιστα, ζητούσε από τα Μέσα Ενημέρωσης να μην τον σατιρίζουν. Απευθυνόμενος προσωπικά στον Θέμο Αναστασιάδη ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης υπογράμμιζε: «Η ανθρώπινη ζωή δεν διακωμωδείται. Τον καλώ (σ.σ. αναφέρεται στον Θέμο Αναστασιάδη) ένα βράδυ να έρθει να κοιμηθεί μαζί μας».

Λίγες ώρες μετά την πρόσκληση στον Θέμο Αναστασιάδη πρώτα οι Σύροι μετανάστες και στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησαν την απεργία πείνας εκφράζοντας την ευαρέσκειά τους για τη δέσμευση της πολιτείας να τους χορηγήσει ταξιδιωτικά έγγραφα αφού προηγουμένως καταθέσουν για χορήγηση πολιτικού ασύλου (αφορά μόνο τους πρόσφυγες και προφανώς όχι τον κ. Μιχελογιαννάκη).protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.