Σημαντικά Νέα

Πως εμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης μπροστά στα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας

Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ενώπιον των μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, τα οποία μετέβησαν στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να τον ακροαστούν για την υπόθεση υποκλοπής της συνομιλίας με τον τότε γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε ενώπιον των μελών της Επιτροπής με αθλητικό σορτσάκι, αμάνικο μπλουζάκι και παντόφλες.
Μάλιστα, τα μέλη της Επιτροπής του έκαναν παρατηρήσεις για την εμφάνισή του και εκείνος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι θεωρούσε πως η συνάντηση δεν εντάσσεται στο πλαίσιο κοινοβουλευτικής διαδικασίας γι αυτό και δεν φόρεσε την ενδυμασία φυλακών.
Στην ουσία της υπόθεσης ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε πως δεν είναι αυτός που κατέγραψε τη συνομιλία ενώ επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του ακροδεξιού μορφώματος περί μη αναγνώρισης της εισαγγελικής έρευνας.
Πάντως, η πλειοψηφία της επιτροπής, εκτός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση, αποφάσισε να εισηγηθεί την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη στην Ολομέλεια.
Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας που διενήργησε την έρευνα, Καλλιόπη Νταγιάντα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν εκείνος που κατέγραψε την επίμαχη συνομιλία και ζητεί την άρση της ασυλίας του για να του ασκήσει δίωξη με βάση το άρθρο 370 του ποινικού κώδικα, που διώκει την παράνομη καταγραφή σε βαθμό κακουργήματος.

ΚΟΝΤRA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.