Σημαντικά Νέα

ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” ΟΤΙ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΝ “ΚΟΠΑΝΗΣΕ” ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “...

...ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ”-”ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΚΗ”!

Το καθεστώς που υπηρετούσε εδώ και δύο δεκαετίες κατάλαβε τώρα ότι του ήταν ενοχλητικός ή μη απαραίτητος και τον έβγαλε στη “σέντρα” για τα “μαύρα”, τα “αδήλωτα”, τις “διαδρομές του χρήματος” αλλά και τα 6.000.000 ευρώ που οι “νταβατζήδες” αποκαλύπτουν και θα αποκαλύπτουν για τα υπέρογκα-όπως εμφανίζονται-περιουσιακά του στοιχεία. 

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πια σε δεινή θέση και οι πληροφορίες μας λένε ότι ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση με κινήσεις αντιπερισπασμού αλλά και προστασίας της τιμής και της υπόληψής του. 

Μία από τις κινήσεις που μαθαίνουμε από το παρασκήνιο φέρεται να είναι η φυγή του στο εξωτερικό ή αλλιώς ο “αυτοεξορισμός” του σε χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης, πιθανόν στις Βρυξέλλες, εκεί που διατηρεί και πολυτελή κατοικία. Μιμούμενος-κατά το ίδιο σενάριο-τον Κωνσταντίνο Καραμανλή θα “αυτοεξοριστεί”(άγνωστο είναι εάν θα διαλέξει το ψευδώνυμο “Τριανταφυλλίδης” με το οποίο το΄σκασε για το Παρίσι την περίοδο της Χούντας ο Εθνάρχης)για να παραμείνει και να ησυχάσει εκτός Ελλάδος μέχρι να ηρεμήσουν ή να αγριέψουν κι άλλο τα πράγματα. 

Εάν ασκηθούν εναντίον του διώξεις, θα σκεφτεί πως θα τις αντιμετωπίσει. Είτε μέσω των δικηγόρων του είτε με την αυτοπρόσωπη παρουσία του ενώπιον εισαγγελικών ή ανακριτικών αρχών. 

Πάντως ο έμπειρος πρόεδρος του ΛΑΟΣ, φαίνεται ότι σαν “αλεπού” της πολιτικής που είναι, δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Αλλά θα αιφνιδιάσει για να γίνει ντόρος και να πετάξει αλλού την “μπάλα” αφού φιλικά του πρόσωπα λένε ότι δεν θα την πατήσει σαν τον φίλο του τον Άκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.