Σημαντικά Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ από Μενεγάκη: Για αυτό έκοψα από την εκπομπή τη Ζαρίφη!

Πού να φανταζόμασταν ότι η απουσία της Κατερίνας Ζαρίφη από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα εξελισσόταν σε θρίλερ.
Ένας χαμός επικρατεί από την Τρίτη (11/11) οπότε και η συνεργάτιδα της Ελένης έλαμψε δια της απουσίας της από την εκπομπή.
Η παρουσιάστρια χωρίς να εξηγεί τι ακριβώς έχει η Κατερίνα, είχε πει ότι έπαθε αυτό που «θερίζει» και για λόγους ασφαλείας θα λείψει όλη την εβδομάδα. Κι αμέσως καταλάβαμε ότι αυτό που… θερίζει είναι η γαστρεντερίτιδα και η έγκυος Ελένη φοβάται μην κολλήσει.
Η Ζαρίφη, όμως, το βράδυ της ίδιας μέρας είχε γράψει στο Twitter ότι έπαθε δηλητηρίαση (που δεν είναι κολλητική), ενώ το πρωί της Τετάρτης πήγε κανονικά στη ραδιοφωνική εκπομπή. Όπως πήγε και το πρωί της Πέμπτης (13/11), αναγκάζοντας την Ελένη να δώσει μέσα από την εκπομπή της τις απαραίτητες εξηγήσεις για την απουσία της αγαπημένης της συνεργάτιδας.
Είναι βλέπεις και αυτές οι φήμες που επιμένουν ότι η Ζαρίφη μετακινείται στην εκπομπή της Κων/νας Σπυροπούλου. Έτσι, το Λενιώ εξήγησε και λίγο έλειψε να αποκαλύψει και την εγκυμοσύνη της ότι τούτος είναι ο λόγος που την «έκοψε» για μία εβδομάδα!
«Κάπου διάβασα ότι η Κατερίνα επέστρεψε στο ραδιόφωνο (απορία δική μας: γιατί έλειψε;). Θέλω να τους πω να τρέχουν όλοι… ένας ένας εκεί μέσα! Όχι παιδιά εμείς δεν παίρνουμε τέτοια ρίσκα, γιατί δεν μας παίρνει και σ” αυτή τη φάση καθόλου. Με το καλό την Δευτέρα την περιμένουμε. Την αγαπάμε και μας λείπει! Τέτοιο ρίσκο δεν το παίρνουμε» είπε χαριτολογώντας η Ελένη. Και πρόσθεσε: «Την πρώτη μέρα δεν θα την αγκαλιάσω, φοβάμαι πάρα πολύ!»
Ωστόσο, και κλείνουμε εδώ το θρίλερ, το βράδυ της Τετάρτης (12/11) η Ζαρίφη και πάλι στο Twitter «διόρθωσε» την πάθηση και από δηλητηρίαση έκανε το… status της υγείας της… γαστρίτιδα! Θες πάνω στον πανικό και την… αρρώστια να ξέχασε κάποια γράμματα; Γιατί, η Μενεγάκη… γαστρεντερίτιδα μάς είπε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.