Σημαντικά Νέα

Πως να χρησιμοποιήσετε το αμυγδαλέλαιο στο πρόσωπό σας!

 Κάθε χρόνο εκατομμύρια γυναίκες ξοδεύουν πολλά χρήματα για καλλυντικά και άλλα προϊόντα φροντίδας του δέρματος.

Δυστυχώς τα περισσότερα απ” αυτά τα καλλυντικά σκευάσματα δεν είναι ότι πιο αποτελεσματικό και έχουν υπέρμετρες τιμές. Επιπλέον, λόγω των σκληρών χημικών ουσιών που περιέχονται σ” αυτά τα προϊόντα, θα πρέπει να προσέξετε για τυχόν παρενέργειες. Σε αντίθεση τα φυσικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος δεν είναι μόνο φθηνά επιπλέον εξασφαλίζουν ότι το ευαίσθητο δέρμα σας δεν θα υποφέρει από τις άσχημες παρενέργειες των χημικών ουσιών.
Αμυγδαλέλαιο και ομορφιά.
Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα τέτοιο φυσικό προϊόν, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλαπλά οφέλη για τη φροντίδα των μαλλιών και του δέρματος. Στην πραγματικότητα αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται ευρέως από πολλές εταιρείες καλλυντικών μακιγιάζ και προϊόντων φροντίδας του δέρματος, χάρη στις ενυδατικές του ιδιότητες και όχι μόνο. Το λάδι αυτό εξάγεται από τους πυρήνες των γλυκών αμυγδάλων και έχει χρησιμοποιηθεί από αρχαιοτάτων χρόνων για διάφορες θεραπευτικές χρήσεις και ενυδάτωση. Έχει ελαφρά κιτρινωπή όψη και γλυκιά οσμή και θεωρείται από τα καλύτερα έλαια επειδή δεν είναι πολύ βαρύ ή κολλώδες.
Το αμυγδαλέλαιο ως καθαριστικό προσώπου Το αμυγδαλέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του δέρματος και ν” αφαιρέσει τη βρωμιά και τις ακαθαρσίες από το πρόσωπό σας. Αυτό το φυσικό καθαριστικό προσώπου είναι ελαφρύ και ενυδατικό και έτσι καλύπτει όλους τους τύπους δέρματος. Για να το χρησιμοποιήσετε ως καθαριστικό, τρίψτε λίγο αμυγδαλέλαιο στο πρόσωπο και το λαιμό σας για περίπου δύο έως τρία λεπτά. Αφήστε το για κάποιο χρονικό διάστημα.

Βουτήξτε ένα κομμάτι πετσέτα σε ζεστό νερό και στη συνέχεια στύψτε την και αφαιρέστε το υπερβολικό νερό. Τοποθετήστε τη ζεστή πετσέτα στο πρόσωπό σας. Αυτό βοηθά στο ν” ανοίξουν οι πόροι, αφαιρώντας έτσι τη βρωμιά και τις ακαθαρσίες. Τελειώστε τον καθαρισμό του πρόσωπού σας μ” ένα μαλακό, υγρό σφουγγαράκι και στη συνέχεια ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.
Τρίψιμο με Αμυγδαλέλαιο
Ανακατέψτε το αμυγδαλέλαιο με ζάχαρη ή αλάτι για να κάνετε μια μεγάλη φυσική απολέπιση προσώπου και να απομακρύνετε τις ακαθαρσίες που παγιδεύονται στους πόρους του δέρματος. Αν έχετε κανονική επιδερμίδα μπορείτε να χρησιμοποιήστε το αλάτι ή τη ζάχαρη για να φτιάξετε μια μάσκα απολέπισης. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και κάντε απαλά μασάζ με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας. Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Αυτή η απαλή φυσική απολέπιση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στα χείλη σας αν χρειάζονται απολέπιση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη θεραπεία των ξηρών και σκασμένων χειλιών που είναι σκούρα, λόγω της έκθεσης στον ήλιο ή το υπερβολικό κάπνισμα. Εφαρμόστε αμυγδαλέλαιο στα χείλη και κάντε μασάζ για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να νιώσετε να μαλακώνουν.

biologikaorganikaproionta.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.