Σημαντικά Νέα

Διαδικτυακή ψηφοφορία ΣΤΟ ZOYGLA.GR. ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ....

Η αντίστροφη μέτρηση για την 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει, με τα κομματικά επιτελεία να επικεντρώνονται στις διαπραγματεύσεις του Παρισιού και τις εξαγγελίες με στόχο
την αναστροφή του κλίματος κοινωνικής δυσφορίας.

Το φετινό φθινόπωρο θα είναι «θερμό» για κυβέρνηση και αντιπολίτευση, με φόντο την προεδρική εκλογή από την εξέλιξη της οποίας θα κριθεί και το εάν θα οδεύσουμε σε πρόωρες κάλπες είτε εντός του Νοεμβρίου είτε την άνοιξη.

Σε αυτό το πλαίσιο, ξεκινά από το απόγευμα της Τρίτης η διαδικτυακή ψηφοφορία της «Ζούγκλας», η οποία επιχειρεί να διερευνήσει ζητήματα που αφορούν στην πρόθεση ψήφου, την επιλογή του προέδρου της Δημοκρατίας και τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων που «πνίγει» τα νοικοκυριά.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου άνω των 18 ετών για συμμετοχή στη νέα διαδικτυακή ψηφοφορία. 

Για την καλύτερη στάθμιση του δείγματος και της εξαγωγής ακόμη πιο σαφούς και αξιόπιστουαποτελέσματος παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, ώστε να λάβετε αυτόματα απαντητικό αίτημα του zougla.gr και στο μέλλον να αποστέλλονται τα ενημερωτικά e-mail για τις ενέργειες του zougla.gr.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα σταθμιστούν από την ειδική ομάδα επιστημόνων με την οποία συνεργάζεται η εφημερίδα μας.

Πατήστε εδώ για να ψηφίσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.