Σημαντικά Νέα

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Ο ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ GIORGIO ARMANI... ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

 ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ DNA ΤΩΝ ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΤΟΥ...

Ο Άγγελος Μπράτης άνοιξε την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές με τα άκρως θηλυκά σχέδιά του.
Ο 36χρονος Έλληνας σχεδιαστής, που πλέον ζει και εργάζεται στην Ιταλία, θεωρείται από το χώρο ως ο πιθανός διάδοχος του Giorgio Armani, εάν ο 80χρονος “βασιλιάς” της μόδας αποφασίσει να παραδώσει τα ηνία της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του στυλ που φέρει το όνομά του.
Ο Μπράτης αναφέρεται από τα διεθνή έντυπα της μόδας ως ο προστατευόμενος του Armani, αφού συμμετέχει στο πρόγραμμα στήριξης νέων σχεδιαστών του ιταλικού ομίλου.


Ο Έλληνας σχεδιαστής σπούδασε στο Fashion Institute Arnhem του Άμστερνταμ και εργάστηκε στους οίκους Vionnet και Roberto Cavalli. Ίδρυσε τη δική του σειρά το 2005, υλοποιώντας, όπως λέει ο ίδιος, ένα παιδικό του όνειρο.
“Δεν νομίζω ότι η μόδα ήταν μια απόφαση που πήρα. Ήταν το πρώτο πράγμα που είπα ότι ήθελα να γίνω, όταν ήμουν 8 ετών”, έχει πει σε συνέντευξή του. “Η μητέρα μου είχε σχέσεις με αυτό τον κόσμο. Δημιουργούσε φορέματα και εγώ πάντα τη βοηθούσα, παίζοντας, κάνοντας προτάσεις και σχόλια, όπως ότι τα μανίκια θα πρέπει να είναι πιο ελαφριά, θα πρέπει να μπει μια φόδρα που να κάνει αντίθεση. Ήμουν πολύ σοβαρός. Μάλιστα, σχεδίαζα ολόκληρες συλλογές. Η μητέρα μου έχει κρατήσει όλες τις σημειώσεις”.
Σήμερα που όλος ο κόσμος της μόδας θαυμάζει τα σχέδιά του, ο Μπράτης μιλά για την επιρροή της Ελλάδας στις δημιουργίες του. “Η Ελλάδα είναι στο DNA των κολεξιόν μου. Αυτή η χώρα είναι τόσο όμορφη. Το φως, τα χρώματα, η κληρονομιά των μαθηματικών και της γεωμετρίας”. πηγη
epixirimatias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.