Σημαντικά Νέα

Ιρανός στρατηγός: "Εάν οι ΗΠΑ κτυπήσουν τη Συρία θα το μετανιώσουν"

Ο αρχηγός του  σώματος των φρουρών  της επανάστασης του Ιράν (IRGC) ανέφερε ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα το μετανιώσουν οποιαδήποτε
στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία.
"Η πολιτική της Ισλαμικής Δημοκρατίας της του Ιράν είναι να στηριχθεί η Συρία αλλά η επικείμενη  δράση των ΗΠΑ προέρχεται από μια θέση εκφοβισμού και είναι καταδικαστέα  και αν το πράξει θα το μετανιώσει", δήλωσε ο Υποστράτηγος Mohammad Ali Jafari την Τρίτη.
Οι δηλώσεις του Ιρανού στρατηγού έγιναν ύστρα από την ανακοίνωση της αμερικανικής κυβέρνησης για το σχηματισμό μιας συμμαχίας με στόχο την αποδυνάμωση και την σταδιακή εξάρθρωση της ISIS.
«Οι ΗΠΑ είναι απογοητευμένες από τη συνεχιζόμενη δραστηριότητα της ISIS αλλά και άλλων μεμονωμένων οργανώσεων καλώντας το σχηματισμό μια ευρύτερης συμμαχίας. Παρόλα αυτά αμφιβάλουμε εάν ο πραγματικός στόχος των ΗΠΑ είναι η ISIS» είπε ο Jafari.
Ο Ιρανός στρατηγός σημείωσε πως αν και οι ΗΠΑ φαίνεται να έχουν κηρύξει τον πόλεμο στην ISIS εντούτοις αυτό που επιδιώκουν είναι η ανατροπή του Bashar al-Assad για να συμπληρώσει λέγοντας πως ο ουσιαστικός στόχος των εχθρών είναι η ανατροπή της κυβέρνησης στη Συρία.
Μάλιστα ο ίδιος προχώρησε πιο πέρα λέγοντας πως η ISIS είναι δημιούργημα των ΗΠΑ και του Ισραήλ προκειμένου να σπείρουν τη διχόνοια και να προκαλέσουν πόλεμο ανάμεσα στους μουσουλμάνους της Μέσης Ανατολής αλλά και σαν εμπόδιο στην αντίσταση κατά της σιωνιστικής πολιτικής του Ισραήλ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.