Σημαντικά Νέα

Μυστική συνάντηση στο Βερολίνο Δραγασάκη Σταθάκη με υπουργό της Μέρκελ

Αποκαλύπτεται πως δύο ημέρες μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ ο Γ. Δραγασάκης και ο Γ. Σταθάκης συνάντησαν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας τον Γ. Άσμουσεν υφυπ. Εργασίας τηςΜέρκελ και
πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ.
Την μυστική αυτή συνάντηση στο Βερολίνο του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ με το πρωην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΚΤ και νυν στενό συνεργάτη του Σόιμπλε αποκαλύπτουν σήμερα τα Νέα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αποστολή του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία είχε διπλό στόχο.
Ο ένας ήταν ανιχνευτικός, δηλαδή να ετοιμαστεί το έδαφος στη Γερμανία στην περίπτωση πρόωρων εκλογών και ανάληψη της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πέρα όμως από τη βολιδοσκόπηση των γερμανικών προθέσεων, το δίδυμο Δραγασάκη Σταθάκη παρουσίασε στον Γ. Άσμουσεν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ελληνικό χρέος.
Όπως αναφέρουν τα Νέα τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έθεσαν στον γερμανό υφυπουργό το θέμα του κουρέματος του χρέους, αλλά και της επιμήκυνσης και μείωσης των επιτοκίων.
Ερωτήματα όμως προκύπτουν από την προσπάθεια να κρατηθεί μυστική η αποστολή στο Βερολίνο, όταν μάλιστα οι Γερμανοί είχαν απαντήσει θετικά στο σχετικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον εδώ και δέκα ημέρες σύμφωνα με τα Νέα.

ΠΗΓΗ: Newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.