Σημαντικά Νέα

Εκνευρισμός Μπουτάρη από κάμερα της ΧΑ στο δ.σ. Θεσ/νικης: «Ή θα την κλείσετε ή θα φωνάξω την αστυνομία»

Τους τομείς στους οποίους θα ρίξει όλο το βάρος την ερχόμενη πενταετία η νέα διοίκηση
του Δήμου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου η οποία μάλιστα ήταν επεισοδιακή.
Η ένταση προκλήθηκε όταν ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, υποστήριξε ότι είναι άσκοπο και μη παραγωγικό το γεγονός ότι υπάρχουν 158 διαφορετικές ενότητες στην ημερήσια διάταξη. «Μάλιστα δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τα θέματα αυτά. Αναζητήσαμε πληροφορίες στο διαδίκτυο αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε πολλά πράγματα», πρόσθεσε.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος του απάντησε ότι πρόκειται για θέματα και όχι για ενότητες και ότι «για όλα υπάρχουν διαθέσιμες οι εισηγήσεις και μάλιστα σας αποστέλλονται και σε ηλεκτρονική μορφή», σύμφωνα με το thestival.gr.
Σε εκείνο το σημείο έγινε αντιληπτό ότι μέλος της Χρυσής Αυγής κατέγραφε σε βίντεο τη συνεδρίαση, προκαλώντας τον αντίδραση του κ.Αβραμόπουλου. Ο τελευταίος προειδοποίησε ότι δεν επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση, πέρα από την καταγραφή από κάμερες της Δημοτικής Τηλεόρασης.
Τότε παρενέβη ο Γιάννης Μπουτάρης, ξεκαθαρίζοντας στον κ. Ματθαιόπουλο ότι ή θα κλείσουν την κάμερα, ή θα κληθεί η αστυνομία και θα γίνει καταγγελία της παράβασης. Τελικά ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έκλεισε την κάμερα και έληξε το επεισόδιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.