Σημαντικά Νέα

Επειδή θα έρθουν εποχές που ΔΕΝ θα έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο...

... που θα χρειάζεται να ενημερώνουμε φίλους και συγγενείς με εναλλακτική γνώση κι επειδή υπάρχει η τάση να εξαφανίζονται τα άρθρα που δημοσιεύουν χρήσιμα κομμάτια του παζλ ...
θα είναι χρήσιμο να δημιουργήσετε αρχείο off-line , που να είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή μας για μελλοντική χρήση. 

Για να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε video από το Youtube , κάτι που ΔΕΝ επιτρέπει ο Google Chrome μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον browser της MOZILLA αφού εγκαταστήσετε το σχετικό ΔΩΡΕΑΝ πρόσθετο:

(προτιμήστε να αποθηκεύετε video σε μορφή MP4)


Για να κατεβάσετε video από το Facebook ή άλλες σελίδες που φιλοξενούν video ... χρησιμοποιείστε αυτή τη σελίδα

(Μόλις η ιστοσελίδα σας εμφανίσει τα link για να κατεβάσετε video επιλέγετε την ανάλυση που σας βολεύει , κάνετε ΔΕΞΙ κλικ και επιλέγετε ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΩΣ...
Τέλος για να αποθηκεύσετε στγμιότυπο από κάποια ιστοσελίδες σε μορφή φωτογραφίας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΔΩΡΕΑΝ πρόσθετο FIRESHOT (Όχι την έκδοση PRO) που διατίθεται και για Google Chrome και για MOZILLA. 

Σε περίπτωση που θελήσετε να κάνετε υπογραμμίσεις κλπ επάνω στο στιγμιότυπο μιας ιστοσελίδας χρησιμοποιήστε το εργαλείο - βοήθημα των windows που λέγεται ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ . Κάνετε δηλαδή δεξί κλικ επάνω στο αρχείο φωτογραφίας , επιλέγετε "Επεξεργασία" , κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και αποθηκεύετε.
Αν θελήσετε να αποθηκεύσετε στιγμιότυπο ολόκληρης της οθόνης τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο PrtScn (Print Screen) που είτε αποθηκεύει την οθόνη σας στο πρόχειρο για να την επικολλήσετε σε κάποιο έγγραφο ή στη ζωγραφική σας..είτε αποθηκεύει την εικόνα σε κάποιον φάκελο (Επιφάνεια Εργασίας πχ) 

Αξίζει να ασχοληθείτε με τα παραπάνω ώστε όσοι καταγινεστε με την ενημέρωση των υπολοίπων να βελτιώσετε την παρουσίασή σας και να ενισχύσετε τη διάδοση της πληροφορίας.


"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.