Σημαντικά Νέα

Η δημοσιογραφία του ...ώλου ...επιμένει!

Το πονηρό ΠΟΝΤΙΚΙ προσπαθεί να παρουσιάσει ως συνωμοσία εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ...την αλλαγή του εκλογικού νόμου με σκοπό την κατάργηση του bonus των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα. Και
γράφουν οι Ποντικαρέοι , απευθυνόμενοι σε αναγνώστες-κάφρους, ότι η κυβέρνηση θέλει να στερήσει τη δυνατότητα κυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ...λες και υπήρχε τέτοια πιθανότητα με τα τόσο χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει.

Σκεφθείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ , μέσω συστημικών δημοσκοπήσεων μάλιστα, ...με το ζόρι συγκεντρώνει το 23% των ψήφων. Και 80 έδρες να πάρει για Bonus ...δεν μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση με εκλογική δύναμη μόλις στο 23%.

Όμως οι αναγνώστες του ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, του Δελατόλα ..., του κυρίου 500.000 από Λαυρεντιάδη, θα πιστέψουν ότι ο "αγνός" ΣΥΡΙΖΑ δέχεται πόλεμο από τους σάπιους της κυβέρνησης...και θα αισθανθούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να μας σώσει από τη σαπίλα.

Ο πεντακάθαρος Δελατόλας εξασφάλισε το ακαταδίωκτο (βάσει νόμου 3904/2010 του Βενιζέλου) ... επειδή επέστρεψε το μισό εκατομμύριο ευρώ που "δανείστηκε" από τον Λαυρεντιάδη. Και να'τος πάλι στις πολεμίστρες ...να χτυπάει το σύστημα και τα μεγάλα συμφέροντα.




"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.