Σημαντικά Νέα

Απόρρητο κυβερνητικό πείραμα των ΗΠΑ: Ο Al Bielek ταξίδεψε στο χρόνο και περιγράφει την κυριαρχία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης στο μέλλον!

Αλήθεια ή ψέματα; Μια ιστορία, που μοιάζει βγαλμένη σαν από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας και προβληματίζει ακόμα και τους πιο
σκεπτικιστές.
Το Project Montauk ήταν μια σειρά από κυβερνητικά πειράματα των ΗΠΑ, που μυστικά διεξήχθησαν στο Camp Hero και τη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας του Montauk στο Long Island, για το σκοπό της ανάπτυξης ψυχολογικών τεχνικών πολέμου και εξωτικών ερευνών, συμπεριλαμβανομένου και του ταξιδιού στο χρόνο
Ο Al Bielek έλαβε μέρος σε όλο αυτό το μυστικό πρόγραμμα και περιγράφει τι θυμάται, αφού πήδηξε από το USS Eldridge στις 13 Αυγούστου 1943 – Ημερομηνία του πειράματος της Φιλαδέλφειας, ισχυριζόμενος ότι έζησε 6 εβδομάδες στο έτος 2137 και 2 χρόνια στο 2749!!!
Όπως υποστηρίζει ο Bielek , είδε πολλές «εικόνες από το μέλλον», όπως μεγάλες γεωγραφικές αλλαγές στα κράτη, μετατοπίσεις των πόλων της γης, πλωτές πόλεις, ιατρικά συστήματα με δονήσεις, θεραπείες με φως, κτλ.
Θα προσπαθήσουμε να συνοψίσουμε τα κυριότερα από τα λεγόμενα του, καθώς αρκετά από αυτά συμβαίνουν ήδη στο παρόν μας, όπως π.χ. η καταστροφική κλιματική αλλαγή, ενώ σε αρκετά σημεία θυμίζουν την προσπάθεια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για κυριαρχία.
– Ο παγκόσμιος πληθυσμός μειώθηκε στα 300 εκατομμύρια. Ο πληθυσμός των ΗΠΑ ήταν μόλις  50 εκατομμύρια. Η υποδομή της Αμερικής είχε καταρρεύσει. Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς δεν αναφέρονταν πλέον ως έθνη.
– Τα προβλήματα πρωτοξεκινάνε κατά τα έτη 2003-2005. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη καταλάμβανε σιγά-σιγά τον πλανήτη, αλλά στη συνέχεια ένας πόλεμος αναπτύχθηκε μεταξύ των Ρώσων/Κινέζων εναντίον των ΗΠΑ/Ευρώπη. Ένας αριθμός πόλεων των ΗΠΑ καταστράφηκαν.
– Η κυβέρνηση έχει την τεχνολογία για τη μείωση της ζημιάς από την ακτινοβολία και τα πυρηνικά απόβλητα μέσα σε λίγες μέρες ακόμα και τώρα, αλλά αρνείται να το χρησιμοποιήσει για πολιτικούς λόγους. Στο μέλλον, η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται για να καθαρίσει την ακτινοβολία που απέμεινε από τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
– Το Συνθετικό Ευφυΐας Σύστημα Υπολογιστή ήταν ένα κεντρικό σύστημα υπολογιστή που έκανε τα πάντα. Τα κράτη δεν είχαν κυβερνήσεις.
Μυθομανής, φαντασιόπληκτος ή απλά ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολλά; Μόνο τo μέλλον θα δείξει…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.