Σημαντικά Νέα

Ο Steven Seagal σε συναυλία στην Σεβαστούπολη με την σημαία της Νέας Ρωσίας

Ο πασίγνωστος ηθοποιός-τραγουδιστής και φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Steven Seagal βρέθηκε στην Σεβαστούπολη χθες το Σάββατο πάνω σε μία σκηνή διακοσμημένη με την σημαία της ανεξάρτητης Νέας Ρωσίας. 
 
Ο δημοφιλής Αμερικανός δεν δίστασε να παίξει με την μπλουζ μπάντα του σε μία συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών στην Σεβαστούπολη με φόντο την σημαία του Ντόνετσκ.
 
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ”Ria Novosti” ο Αμερικανός ηθοποιός δήλωσε ότι ήρθε στην Κριμαία, επειδή η μουσική ενώνει τους ανθρώπους. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Steven Seagal είχε αποκλειστεί από ένα μπλουζ φεστιβάλ που γινόταν μέσα στο καλοκαίρι πριν λίγο καιρό στην Εσθονία.
 
Πράγμα που αποδεικνύει ότι αποτελεί πλέον «κόκκινο πανί» για τους φιλοδυτικούς, λόγω της γενικότερης στάσης του υπέρ της Ρωσίας από την αρχή της κρίσης στην Ουκρανία.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος ηθοποιός σε συνεντεύξεις του τον Μάρτιο σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είχε επανειλημμένως υποστηρίξει τις κινήσεις της Ρωσίας και είχε δήλωσει ότι βρίσκει απολύτως λογική την βούληση του Προέδρου Πούτιν να προστατέψει όσους ζούνε στην Κριμαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.