Σημαντικά Νέα

ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ ΤΗΣ, ΡΙΧΝΕΙ Η KATY PERRΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ILLUMINATI!!!

Φούντωσαν οι φήμες πως είναι ήδη μέλος της μυστικής αυτής ομάδας και πως είπε όσα είπε για να ρίξει στάχτη στα μάτια των υποψιασμένων...Έναν ακόμα... κρυφό της πόθο εξέφρασε η
διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry σε πρόσφατη συνέντευξη. Δήλωσε περιχαρής πως θα ήθελε πολύ να ήταν μέλος μιας μυστικής ομάδας όπως οι γνωστοί από το ομώνυμο βιβλίο του Dan Brown, οι Illuminati. 

Πάντως η τραγουδίστρια διευκρίνισε πως δεν ήταν στόχος της κάποιος σκοτεινός ή απόκρυφος λόγος, αλλά απλώς βρίσκει την ιδέα... συναρπαστική.

Όπως είναι φυσικό, από τη δήλωση αυτή και μετά φούντωσαν στο Διαδίκτυο οι φήμες πως η Katy Perry είναι ήδη μέλος της μυστικής αυτής ομάδας και πως είπε όσα είπε για να ρίξει στάχτη στα μάτια των υποψιασμένων... 

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο όταν ένα - όχι και τόσο έγκριτο - αμερικανικό περιοδικό «ανίχνευσε» σε μια παράστασή της «ιερείς των Illuminati που έκαναν σκοτεινά μαγικά κόλπα μπροστά σε όλο τον κόσμο». 

«Αν υπάρχουν όντως οι Illuminati, θα ήθελα να προσκληθώ» είπε η Perry στο περιοδικό Rolling Stone. 

Πάντως, όπως παραδέχθηκε στην ίδια συνέντευξη, δεν έχει ιδέα τι ακριβώς πρεσβεύουν οι Illuminati ή ποιοι είναι...


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.