Σημαντικά Νέα

ΥΠΟ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ, ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!!! ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;;;

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr την προηγούμενη Κυριακή η αρχαιολόγος που κάνει την ανασκαφή στην Αμφίπολη, βρέθηκε στην Αθήνα , όπου και επισκέφτηκε τον Αντώνη
Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, συνοδευόμενη από την γενική γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ώστε να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τα μέχρι τώρα ευρήματα και την πορεία των ανασκαφών. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η κυρία Περιστέρη είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος είναι ο πιθανότερος ή οι πιθανότεροι "ένοικοι" του τύμβου και μίλησε σχετικά με αυτό στον πρωθυπουργό. Το γεγονός ότι η επίσκεψη έγινε υπό άκρα μυστικότητα δημιουργεί ερωτηματικά και το μόνο που μπορέσαμε να μάθουμε είναι πως μία μέρα πριν τα εγκαίνια της ΔΕΘ ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφτεί για δεύτερη φορά την Αμφίπολη, ενώ την ρώτησε κατά πόσο είναι εφικτό να έχουμε ανακοινώσεις στην Διεθνή Έκθεση , κάτι που η αρχαιολόγος δεν θεωρεί τόσο πιθανό. Όσον αφορά το τι του αποκάλυψε συγκεκριμένα η κυρία Περιστέρη δεν έχει γίνει γνωστό. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός αναφέρει σε συνομιλητές του όταν τον ρωτούν επίμονα, πως γνωρίζει αρκετά για τον τύμβο , αλλά παραπέμπει πάντα στις επίσημες ανακοινώσεις με την χαρακτηριστική φράση "οψόμεθα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.