Σημαντικά Νέα

Ορκωμοσία Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας

Παρουσία του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης, Αλμωπίας Ιωήλ ορκίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23
Αυγούστου 2014 η νέα δημοτική αρχή της Αλμωπίας που προέκυψε από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου και η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν, όπως και των βουλευτών Δ. Σταμενίτη και Δ. Τζαμτζή, του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη, της νέας δημάρχου Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου, Περιφερειακών Συμβούλων και λοιπών καλεσμένων.
Μετά την ορκωμοσία ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος αναφέρθηκε στους στόχους που βάζει η νέα Δημοτική Αρχή, τονίζοντας ότι θα είναι δίπλα σε όλους τους Δημότες- «ο όρος υπηρετώ θα κυριαρχεί» όπως τόνισε- στοχεύοντας να δώσουν νέο ήθος στο Δήμο, να φροντίσουν για την κοινωνική συνοχή, να εργαστούν για τη βελτίωση της καθημερινότητας, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς.
Λεπτομέρειες και παραπολιτικά- όπως την αντίδραση του πρώην δημάρχου Δ. Πασόη, ποιοι ακόμη έδωσαν το παρόν και προκάλεσαν σχόλια- στο επόμενο φύλλο του «Λόγου της Πέλλας» Τετάρτη 27 Αυγούστου.
DSC00714DSC00719DSC00722DSC00760DSC00763DSC00765
Χ.Π.
πηγη: logospellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.