Σημαντικά Νέα

Μας εγκατέλειψε αιφνιδίως μια περήφανη Ελληνίδα

Σήμερα το απόγευμα μας εγκατέλειψε αιφνιδίως μία πολύ καλή φίλη και μια περήφανη Ελληνίδα που διέμενε μόνιμα στη FYROM , στο Prilep (ή Περλεπέ) διδάσκοντας Ελληνικά στους νέους της περιοχής. 


Όσα προσέφερε αυτή η πολύπαθη γυναίκα στην Ελλάδα δεν τα προσέφεραν ούτε 100 χρυσοπληρωμένοι πρέσβεις. Δεν έζησε ποτέ στην Ελλάδα.

 Ερχόταν μόνο σαν τουρίστρια...αλλά έκανε πολύ περισσότερα για την Ελλάδα από πολλούς ελληνόφωνους δήθεν Έλληνες. Ο αγώνας της μακριά από τη δημοσιότητα κι απέναντι σε μία Ελλαδα που δεν είχε την θέληση ούτε βιβλία διδασκαλίας να την προμηθεύσει...για να μην θυμώσει ο νταβατζής μας ο George Soros. Οι τοκογλύφοι δεν προβλέπουν στους σχεδιασμούς τους...την ύπαρξη Ελλήνων στα Σκόπια...και η κυρία Κατερίνα τους χαλούσε τη "σούπα".

 Ο πατριωτισμός στις μέρες μας δεν επιχορηγείται αλλά διώκεται. Η κυρία Κατερίνα Βίδα μετέδωσε τη λατρεία της για την Ελλάδα σε δεκάδες νέους στη FYROM όπου η ίδια δεχόταν συχνά επιθέσεις από φανατικούς μακεδονιστές. Κι η Ελλάδα ...της έδωσε με το ζόρι ένα Ελληνικό Διαβατήριο...την ίδια στιγμή που εκατοντάδες προδότες, γενίτσαροι και κλέφτες...αντί να είναι φυλακή...απολαμβάνουν βασιλικά προνόμια γλεντώντας με τον ιδρώτα μας. 

Η πάντα χαμογελαστή, ευγενική και περήφανη κυρία Κατερίνα θα μας λείψει πολύ...αλλά δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ.


"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.