Σημαντικά Νέα

ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ: ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ... ΜΕ "ΜΕΖΕΔΑΚΙ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΚΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! -ΦΩΤΟ-

Πώς θα σας φαινόταν αν μέσα σε ένα γλειφιτζούρι δεν υπήρχσαν οι... κοινότυπες τσίχλεςαλλά ένας σκορπιός, ένα σκουλήκι, ή διάφορα άλλα έντομα; 

Την... πρωτότυπη ιδέα σκέφτηκαν να φέρουν στην συμπρωτεύουσα δύο ξαδέλφια και παρόλο που μπορεί να φαντάζει αηδιαστικό στους περισσότερους, οι ίδιοι διαβεβαιώνουν πως ήδη τα συγκεκριμένα γλειφιτζούρια έχουν αποκτήσει το κοινό τους!


"Λόγω της οικονομικής κρίσης, διαπιστώσαμε πως δεν αξίζει να δουλεύουμε για λίγα χρήματα αλλού και αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι δικό μας"


Τα δυο ξαδέρφια από την Θεσσαλονίκη διατηρούν εδώ και τρεις μήνες μια κάβα ποτών στην οδό Μακεδονίας και θέλησαν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Τα γλειφιτζούρια με έντομα κάνουν θραύση στο εξωτερικό και τώρα πλέον ήρθαν και στην Ελλάδα. Είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία ενώ είναι και ελεγμένα από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

"Έλατε να δοκιμάσετε κάτι πρωτόγνωρο κάτι διαφορετικό. Κάντε ένα πείραμα στον εαυτό σας, για να δείτε μέχρι που μπορεί να φτάσει και τι να δοκιμάσει". αφέρει ο ένας εκ των δύο... πρωτοπόρων εξαδέλφων, Γιώργος.


ΦΩΤΟ - thestival.gr

Τα γλειφιτζούρια με ζωντανό σκορπιό είναι με γεύση φράουλα και μπανάνα ενώ το αυτό με το σκουλήκι έχει γεύση τεκίλα.


ΦΩΤΟ - thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.