Σημαντικά Νέα

Το θεατράκι της "επανάστασης" που μας παίζουν...

Κρατική υπάλληλος στην Ολλανδία τόλμησε να προφέρει τη λέξη "Σιωνισμός" και να υποστηρίξει ότι η αποκεφαλιστική οργάνωση ISIS είναι σιωνιστικό κατασκεύασμα με σκοπό την συκοφάντηση του Ισλάμ...και απολύθηκε μονομιάς. Στη χώρα που πρώτη νομιμοποίησε τους gay γάμους...δήθεν ως ανθρώπινο δικαίωμα...αρκούν δέκα λέξεις ελεύθερης σκέψης στο tweeter...για να μείνεις άνεργος αφού δεχθείς και την απαραίτητη καταιγίδα λάσπης και συκοφαντίας από την ορχήστρα των σιωνιστικών ΜΜΕ. 
Τα ανθρώπινα δικαιώματα... τελειώνουν όταν η συζήτηση ακουμπάει την εκλεκτή ράτσα η οποία μπορεί να κλεβει, να λεηλατεί και να σκοτώνει...χωρίς ποτέ να πληρώνει.
Με την βίαιη απομάκρυνση της κυρίας που ΑΡΝΗΘΗΚΕ να "επανορθώσει"...όλοι οι συνάδελφοί της ...έλαβαν το μήνυμα, άκουσαν το κτήνος να βρυχάται...και κανείς δεν θα την στηρίξει. Έτσι καθαρίζουν το παιχνίδι οι σιωνιστές...μέχρι να παραμείνουν σε πόστα ευθύνης...αποκλειστικά υπηρέτες του Σιωνισμού και απλοί χέστες...που για λίγα ευρουλάκια θα πουλούσαν και τη μάνα τους.
Βέβαια με τέτοια ανέχεια...ακόμα και οι ήρωες θα εξαφανιστούν...και θα μετατραπούν σε φιλήσυχα κι υπάκουα ανθρωπάκια αλλά ακόμα μεγαλύτερη απώλεια είναι αυτη της αλληλεγγύης. Εκεί που ενωμένοι οι συνάδελφοι της ατυχης κυρίας θα μπορούσαν να διαμαρτρηθούν και να απεργήσουν για να στηρίξουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ελευθερης σκέψης... θα κοιτάξει ο καθένας τη δουλίτσα του...θα κάνει και καμιά δενδροφύτευση...ως κοινωνική προσφορά και όλα θα ξεχαστούν την επόμενη μέρα.
Εννοείται ότι οι δήθεν ευαισθητούληδες της αριστεράς... θα την βαφτίσουν ...ρατσίστρια ,νεοναζί κλπ... και δεν θα ξοδέψουν ούτε λεπτό για να υπερασπιστούν το δικαίωμά της στην εργασία και στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών.
Δεν είναι τυχαίο που στις ιστοσελίδες της αριστεράς... παρά τα εκατομμύρια φλύαρα δήθεν επαναστατικά κείμενα.... δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά σε Rothschild, σε Σιωνισμό και σε Μασονία.
Το θεατράκι της "επανάστασης" που μας παίζουν εκατομμυριούχοι μεγαλομέτοχοι της BlackRock και της Goldman Sachs...πάει πολύ καλά...
Οι ηλίθιοι ανάμεσά μας είναι εξίσου πολυάριθμοι με τα πολύχρωμα λαμόγια που από ψηφοφόροι του γέρου Καραμανλή... έγιναν πρασινοφρουροί ...και τώρα ΣΥΡΙΖαίοι.


"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"
Netherlands, Politics - A project management official at the Dutch National...
WWW.NLTIMES.NL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.