Σημαντικά Νέα

Καταιγίδα ανθελληνισμού από "Γερμανικά" έντυπα...


...με πρωταγωνίστρια την εφημερίδα BILD. Η BILD ανήκει στον όμιλο Axel Springer AG. O Διευθύνων Σύμβουλος της AXEL SPRINGER AG... δηλώνει ότι είναι ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ , υπήρξε
στέλεχος της Deutsche Bank (αλίμονο!) και η σιωνιστική μασονική στοά B'NAI B'RITH πετάει από τη χαρά της. 



Οι 5 βασικές αρχές για την ένταξη στελεχών στην AXEL SPRINGER AG περιλαμβάνουν φυσικά την προώθηση των ΖΩΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ του ΙΣΡΑΗΛ ... αλλά και την ατζέντα της Νέας Τάξης συνολικά.
"Συμπτωματικά" ο αρχισυντάκτης της ανθελληνικής "Γερμανικής" BILD είναι και στη διοίκηση της "Τουρκικής" Χουριέτ που έστειλε τους "Τούρκους" δημοσογράφους της να κατεβάσουν την Ελληνική Σημαία ...Αποτέλεσμα της ενέργειας της "Τουρκικής" Χουριέτ ήταν να χαθούν 3 Έλληνες ...και να θησαυρίσουν δεκάδες "Έλληνες" και "Τούρκοι" ανώτατοι αξιωματικοί από τα εξοπλιστικά προγράμματα δεκάδων δισεκατομμυρίων που ακολούθησαν ...την τεχνητή κρίση των Ιμίων.



Γι' αυτό θέλει πολλή προσοχή όταν μιλάμε για τους "Γερμανούς" και τους "Έλληνες" ενώ αναφερόμαστε σε Γερμανόφωνους και Ελληνόφωνους Γενίτσαρους δημοσιογράφους και πολιτικούς. Υπηρετούν όλοι τους ανεξαιρέτως τους περιούσιους και διχάζουν σκόπιμα τους λαούς ...κρατώντας ΕΚΤΟΣ κάδρου τους σιωνιστές τοκογλύφους.





"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.