Σημαντικά Νέα

Τύμφη • Δρακόλιμνη-Γκαμήλα(2497)-Αστράκα(2437)

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια τριήμερη εξόρμηση στη Βόρεια Πίνδο. 

Το τριήμερο 29-30-31 Αυγούστου βάζουμε πλώρη για το Πάπιγκο. Από εκεί θα ανηφορίσουμε για το Astrakarefuge.com - Καταφύγιο Αστράκαςόπου και θα περάσουμε τη βραδιά της Παρασκευής και του Σαββάτου. Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν είτε σε σκηνές στον ευρύτερο χώρο του Καταφυγίου είτε, για όσους το επιθυμούν, στο Καταφύγιο.

Πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση από Αριδαία στις 08:00 το πρωί για Μικρό Πάπιγκο. Από εκεί, ξεκινά η ανάβαση για το Καταφύγιο της Αστράκας στα 1928μ. (3 ώρες). Στήσιμο της κατασκήνωσης και τακτοποίηση στο Καταφύγιο.
Το απόγευμα, μετά την απαραίτητη ξεκούραση θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία προς τη Δρακόλιμνη και επιστροφή στο Καταφύγιο. (3 ώρες σύνολο)

ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση από το χώρο του Καταφυγίου για την κορυφή Γκαμήλα Ι και για πιθανώς και για Γκαμήλα ΙΙ. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο Καταφύγιο. (4,5 ώρες σύνολο)
Το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι ελεύθερο, οπότε μπορούμε να το διαθέσουμε όπως νομίζουμε.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Αφού ετοιμάσουμε τα πράγματα για να είμαστε έτοιμοι, όσοι το επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα θα ανέβουν χωρίς σακίδια και μόνο με τα απαραίτητα στην κορυφή της Αστράκας από το Λούκι που βρίσκεται αντίκρυ στο Καταφύγιο. Η συνέχεια προβλέπει επιστροφή στο Καταφύγιο (2-3 ώρες σύνολο) και αποχώρηση όλης της ομάδας από τον ίδιο δρόμο για το Μικρό Πάπιγκο. (2 ώρες)
Από εκεί μετά από μια βόλτα στο χωριό και ίσως έναν καφέ ή φαγητό θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αριδαία.


Απευθυνθείτε στα μέλη του ΔΣ για εκδήλωση ενδιαφέροντος, απορίες, υπολογισμό σκηνών, αυτοκινήτων κλπ.

Πληροφορίες:
Astraka Refuge: info@astrakarefuge.com
http://www.astrakarefuge.com/
Κινητό τηλέφωνο: 6973223100
Σταθερό: 26510 46818

Τηλέφωνα:
Χάρης Νικολαΐδης 6942609794
Ισίδωρος Ιωαννίδης 6976979137
Αλέξανδρος Μυλωνάς 6945425524

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.