Σημαντικά Νέα

Το όργιο των ξένων τοκογλύφων στην Ελλάδα


Το όργιο των ξένων τοκογλύφων στην Ελλάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα στον κόσμο. Τα στελέχη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ... που ΔΕΝ τα επέλεξε η Βουλή, που ΔΕΝ
ελέγχονται από τη Βουλή που ΔΕΝ αποφάσισε η Βουλή τις αμοιβές τους αλλά μόνος του ο ΥΠΟΙΚ...υπογράφοντας κάποιο χαρτί που ίσως δεν πρόλαβε να διαβάσει...όπως ο Χρυσοχοίδης... θα απολαύσουν ακόμα μία πανάκριβη παροχή εις βάρος του κοσμάκη.


Θα τους πληρώσουμε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ... βάσει του οποίου αν αποκαλυφθεί ποτέ ότι ζημίωσαν κάποιον ή το κράτος με δόλο ή λόγω βλακείας ... την αποκατάσταση των ζημιών ...θα την αναλάβει η ασφαλιστική εταιρία. Και βέβαια ΚΑΜΙΑ ασφαλιστική εταιρία δεν θα δεχόταν να υπογράψει τέτοιο συμβόλαιο αφού δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ εγγύηση για τις προθέσεις όλων αυτών των στελεχών.
Η μόνη περίπτωση να δεχτεί μία ασφαλιστική εταιρία να πληρώσει τις πονηριές των στελεχών του ΤΧΣ...είναι να πρόκειται για ΚΡΑΤΙΚΗ ασφαλιστική εταιρία με Πρόεδρο κάποιον από το ίδιο κύκλωμα ή για Ασφαλιστική που εγγυάται το Δημόσιο... δηλαδή εμείς.

Με αυτόν τον τρόπο ότι εγκλήματα κι αν κάνουν τα στελέχη του ΤΧΣ... τις ζημιές θα τις πληρώσουν τα θύματα των εγκλημάτων τους...εμείς δηλαδή
Είναι μία κατάσταση που οι Άγγλοι αποκαλούν win-win situation ... δηλαδή μονα-ζυγά αυτοί κερδίζουν ...εμείς χάνουμε.

Βουλευτής της συγκυβέρνησης ζήτησε να έρθει στη Βουλή το θέμα των αμοιβών αυτών των οικονομικών δολοφόνων που δεν ελέγχονται από καμία δημόσια υπηρεσία ... και τον παρέπεπμψαν στον ΥΠΟΙΚ. Σιχαίνονται τη διαφάνεια στη 'δημοκρατία" τους.
Όπως είναι φανερό ...η τοκογλυφική μαφία...είναι πολλά χρόνια μπροστά στην τέχνη της αφαίμαξης και της εξαπάτησης που μάλλον δεν θα τους φτάσουμε ποτέ... πόσο μάλλον να τους σταματήσουμε.


"¨ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.