Σημαντικά Νέα

Κοινωνική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου υπέρ των εξαθλιωμένων πολιτών

Σα να μην κλείστηκε ο ηγέτης του κόμματος ο γ.γ. Νίκος Μιχαλολιάκος στην φυλακή. Σαν να μην έχουν συλληφθεί σχεδόν όλοι οι βουλευτές και να
βρίσκονται είτε φυλακή είτε υπό κράτηση στα σπίτια τους. Σα να μην απαγορεύεται στους βουλευτές να μιλάνε εκτός Βουλής σε πολιτικές συγκεντρώσεις.
Σα να μην έχει γίνει τίποτα απ'όλα αυτά που κατά γενική ομολογία ΟΛΩΝ των νομικών συνιστούν πράξεις αντίθετες όχι απλώς με τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και με τα στοιχειώδη πολιτικά δικαιώματα απλών πολιτών, πόσο σε εκλεγμένων αντιπροσώπων του ελληνικού λαού, ο Λαϊκός Σύνδεσμος συνεχίζει τις δράσεις του υπέρ των εξαθλιωμένων πολιτών σε όλη την Ελλάδα.
Σήμερα προχώρησαν σε διανομή τροφίμων ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Στην Αθήνα ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους τόνισε  πως "Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη τις κοινωνικές και πολιτικές δράσεις κόντρα στα παπαγαλάκια που διαδίδουν ότι το Εθνικιστικό Κίνημα τελειώνει.
"Δεν μας πτοεί τίποτα, οι άδικες πολιτικές διώξεις δεν πρόκειται να βλάψουν την Χρυσή Αυγή" είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα σχολίασε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του γηραιού πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και απερχόμενου προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια κατά του εθνικιστικού κόμματος που αποτελεί την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Οι εικόνες είναι από την διανομή τροφίμων στην Θεσσαλονίκη.
Τε στελέχη του κόμματος τόνοζαν ότι "Η Χρυσή Αυγή παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του αντισυνταγματικού τόξου, μένει πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες, ώστε κανένας Έλληνας να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωσή του είδη".
Εκατοντάδες Έλληνες παραλαμβάνουν ένα πλούσιο πακέτο τροφίμων (πατάτες, λάδι, ζυμαρικά) έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Δείτε το δήλωσε ο βουλευτής Η.Παναγιώταρος:


 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.