Σημαντικά Νέα

Στον πλανήτη των τοκογλύφων

... όντας αυτοί οι ισχυρότεροι όλων , επιθυμούν να επιβάλλουν την "φυσική επιλογή" ως θεμελιώδη κανόνα στην οικονομία. Δηλαδή ας επιζήσει ο ισχυρότερος ...μιας και γνωρίζουν ότι η επιβίωση δεν
είναι κάτι που θα τους απασχολήσει ποτέ. 

Δεν έχεις να πληρώσεις τους φόρους για τα εικονικά εξοπλιστικά και τα εικονικά τιμολόγια των Ολυμπιακών; ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ





Δεν έχεις να πληρώσεις το Χαράτσι που θα πάει εξολοκλήρου σε πληρωμή τόκων για εικονικά δάνεια που δεν πήραμε ποτέ; ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
Και τώρα για σένα αγρότη ;
Σου κατέστρεψε τη σοδειά το χαλάζι ; ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ώστε του χρόνου να μην υπάρχεις και να μην ανταγωνίζεσαι και πάλι τις πολυεθνικές.


Αυτά που ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΟΤΕ για τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και για τους ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ...ισχύουν για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.
Χιλιάδες επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο επειδή οι Τράπεζες ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να δώσουν δάνεια ... αλλά τα ΚΟΜΜΑΤΑ, τα ΚΑΝΑΛΙΑ , και οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ ... δεν ξέμειναν ποτέ από μετρητά ...για τα οποία οι τόκοι βαρύνουν εμάς!
Ήδη ισχύει το ότι ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ και ΦΑΡΜΑΚΑ. Αν δεν έχεις λεφτά...πεθαίνεις.


Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί σχετίζονται πλέον με ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ από το ΕΣΠΑ και δεν προβλέπονται στον Κρατικό Προϋπολογισμό που σημαίνει ότι ξαφνικά , όπως και με τις αγροτικές επιδοτήσεις, ανά πάσα στιγμή ανακαλούνται οι επιδοτήσεις και τότε... ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ .


Ομοίως στο ίδιο μοτίβο κινείται και το θέμα της Παιδείας καθώς πάμε για ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων αλλά και των άλλων σχολείων που ξεκινάει με τα περίφημα ΚΟΥΠΟΝΙΑ. Αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή ...αν χρωστάς στην εφορία ...δεν θα έχει κουπόνι για να πάει σχολείο το παιδί σου!
Έτσι θα μπορούν να εκβιάζουν ακόμα και μ'αυτόν τον τρόπο όσους δεν δίνουν κατά προτεραιότητα το αίμα τους στους τοκογλύφους.
Ο Shylock από τον Έμπορο της Βενετίας παίρνει την εκδίκησή του.




"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.