Σημαντικά Νέα

Αμπάρης ο εκλεκτός για τον "άσο"! (Bίντεο)

Ολοκλήρωσε τις θέσεις των γκολκίπερ της η Ένωση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας
μας www.kerkida.net ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Γιώργο Αμπάρη.
Ο Ελλαδίτης πορτιέρο είναι 32 ετών και μέχρι πριν μια πενταετία θεωρείτο ως ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ της χώρας, φτάνοντας μάλιστα μια… ανάσα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2008.
Ο Αμπάρης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή, στον οποίο αγωνίστηκε συνολικά 101 φορές σε πέντε διαδοχικές χρονιές. Ακολούθησε η μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο αγωνίστηκε την τριετία 2007-10 σε 50 παιχνίδια. Ακολούθησαν 16 συμμετοχές με την Λάρισα, ενώ τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνίστηκε σε Universitatea Cluj και Γιάννινα (2 συμμετοχές).
Μαζί με τον Χρήστο Μάστρου, ο Αμπάρης θα αποτελέσει το δίδυμο των γκολκίπερ της ΕΝΠ την νέα αγωνιστική περίοδο. Αναμφίβολα δύο ποιοτικές επιλογές και ο Μάριος Κωνσταντίνου θα… πονοκεφαλιάζει για το ποιος θα αποτελεί το νούμερο ένα στις επιλογές του.
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ανακοινώθηκε...
Η Ένωση ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αμπάρη και του Παπαζαχαρία.
Αναλυτικά:
ΠOΔOΣΦAIPIΣTEΣ THΣ OMAΔAΣ MAΣ AΠO ΣHMEPA O 32XPONOΣ (23/4/82) EΛΛAΔITHΣ TEPMATOΦYΛAKAΣ ΓIΩPΓOΣ AMΠAPHΣ KAI O 29XPONOΣ (20/3/85) EΠIΣHΣ EΛΛAΔITHΣ KENTPIKOΣ AMYNTIKOΣ ΓPHΓOPHΣ ΠAΠAZAXAPIAΣ.
Γραφείο τύπου ΕΝΠ
- See more at: http://www.kerkida.net/articles/a-katigoria/eidiseis/enp/45611-amparis-o-eklektos-gia-ton-aso?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.aXFNO2vd.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.