Σημαντικά Νέα

Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΥΠ.ΕΞ. ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ, ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΕΚΝΟΜΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ....

...ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ (ΛΕΠΕΝ, ΦΑΡΑΤΖ ΚΛΠ.) ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!..

Την ανερχόμενη ευρωπαϊκή δεξιά κάλεσε την Κυριακή το Ισραήλ ώστε να μη συμμαχήσει με «νεοναζιστικά» κόμματα, σημειώνοντας ότι δεν θα αναγνωρίσει τις πολιτικές συμμαχίες που θα
έχουν δεσμούς με τέτοια κόμματα. Άλλωστε, μετά την άνοδο που σημείωσαν στις Ευρωεκλογές, διάφορα εθνικιστικά και αντιμεταναστευτικά κόμματα διαπραγματεύονται για το σχηματισμό πολιτικών ομάδων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Αν και η στροφή προς τα δεξιά της Ευρώπης αντανακλά σε μεγάλο βαθμό εσωτερικά πολιτικά ζητήματα, έχει προκαλέσει ανησυχία στο εβραϊκό κράτος, το οποίο δημιουργήθηκε μετά το Ολοκαύτωμα και το οποίο αποτελεί έναν ισχυρό εμπορικό και διπλωματικό εταίρο της Ευρώπης.

«Η σημαντική ενίσχυση κομμάτων που έχουν έναν νεοναζιστικό, ρατσιστικό χαρακτήρα είναι πολύ ανησυχητική», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Αβίγκντορ Λίμπερμαν στον Γερμανό πολιτικό που επισκέφθηκε το Ισραήλ Στέφαν Βάιλ, σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του Λίμπερμαν.

«Οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να εξετάσουν ενδελεχώς τις τάσεις που οδήγησαν σε αυτό και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί», πρόσθεσε.

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών κατονόμασε το Γιόμπικ της Ουγγαρίας και την Χρυσή Αυγή της Ελλάδας μεταξύ των κομμάτων που το Ισραήλ κρίνει «έκνομα» και κάλεσε την πιο μετριοπαθή ευρωπαϊκή δεξιά να μην ενώσει τις δυνάμεις της μαζί τους. «Μια παράταξη που περιλαμβάνει ένα κόμμα αυτού του είδους θα είναι άκυρο όσον αφορά σε εμάς», σημείωσε ο Λίμπερμαν.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.