Σημαντικά Νέα

Ισπανικό δημοσίευμα: «Βγάζουμε το καπέλο στους Έλληνες»

Εγκωμιαστικά σχόλια για την εθνική μας ομάδας ποδοσφαίρου επεφύλασσαν αρκετές εφημερίδες και ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων η ισπανική «elimparcial.es».


Η Εθνική μας ομάδα απέσπασε ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και προτρέπει τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ισπανίας να αγωνιστούν όπως οι Έλληνες:

«Είναι άξιο θαυμασμού να βλέπεις μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου να καταθέτουν την ψυχή τους για την αγαπημένη τους Ελλάδα. Τέτοιες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών αποτελούν οι Γκέκας, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης. Βλέποντας τη νοοτροπία κάποιων ομάδων στο Μουντιάλ, όπως για παράδειγμα των Ισπανών, οι οποίοι δεν έδειχναν ορεξάτοι για να τρέξουν και να παλέψουν, και από την άλλη των Ελλήνων που προσπάθησαν πολύ και θυσίασαν τα πάντα, δεν γίνεται παρά να τους βγάλουμε το καπέλο! Μπορεί το ελληνικό στυλ ποδοσφαίρου να μην είναι υποδειγματικό και... εμπορικό στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά εμπεριέχει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θεωρείται από πολλούς γνώστες του αθλήματος ως ξεπερασμένο και παρωχημένο. Πολλοί λένε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι antifútbol. Λάθος. Η Ελλάδα είναι μια ομάδα που βασίζεται πλήρως στην δυναμική της άμυνα, αλλά αδυνατεί να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που τις παρουσιάζονται. Τα παιχνίδια που έπαιξε εναντίον της Ιαπωνίας και της Ακτής Ελεφαντοστού είναι μια αντανάκλαση του τι είναι η Ελλάδα. Εναντίον της Ιαπωνίας ήταν σε θέση να κρατήσει την λευκή ισοπαλία ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και παίζοντας για πολύ ώρα με παίκτη λιγότερο. Ενάντια στην Ακτή Ελεφαντοστού έπαιξε επικά και κέρδισε με 2-1», έγραψε η ιστοσελίδα.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.