Σημαντικά Νέα

Η πεθερά του Κεφαλογιάννη εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ με 500.000.000 ευρώ.

 Πείτε μου μια δουλειά στον κόσμο που μπορεί να επιτρέψει σε ένα ιδιώτη να βάλει ΤΟΣΑ πολλά λεφτά στην άκρη έχοντας πληρώσει τους αναλογούντες φόρους από νόμιμες και διαφανείς συναλλαγές.
Μιλάμε για 170 Δισεκατομμυρια δραχμές σε ΜΕΤΡΗΤΑ...αποφορολογημένα ; Νόμιμα αποκτηθέντα ; Κι ο Κεφαλογιάννης...στην επιτροπή διαφάνειας!!! Πόσο πιο τέλεια θα γίνονταν όλα;

Μία τέτοια υπόθεση αν πήγαινε στο ΣΔΟΕ θα έσωζαν πολλες χιλιάδες συντάξεις. Αλλά το να περιμένεις την εφαρμογή του Νόμου από μαφιόζους...είναι τρελό και δεν θα συμβεί ποτέ.


"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"


Η πεθερά του Κεφαλογιάννη εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ με 500.000.000 ευρώ. Πείτε μου μια δουλειά στον κόσμο που μπορεί να επιτρέψει σε ένα ιδιώτη να βάλει ΤΟΣΑ πολλά λεφτά στην άκρη έχοντας πληρώσει τους αναλογούντες φόρους από νόμιμες και διαφανείς συναλλαγές.  Μιλάμε για 170 Δισεκατομμυρια δραχμές σε ΜΕΤΡΗΤΑ...αποφορολογημένα ; Νόμιμα αποκτηθέντα ; Κι ο Κεφαλογιάννης...στην επιτροπή διαφάνειας!!! Πόσο πιο τέλεια θα γίνονταν όλα;
Μία τέτοια υπόθεση αν πήγαινε στο  ΣΔΟΕ θα έσωζαν πολλες χιλιάδες συντάξεις.  Αλλά το να περιμένεις την εφαρμογή του Νόμου από μαφιόζους...είναι τρελό και δεν θα συμβεί ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.