Σημαντικά Νέα

Γ.Γιακουμάτος: "Θα πάνε 100.000 Ελληνες φυλακή λόγω οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία"

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, σε συνέντευξη στον Real fm  τόνισε ότι «Πρέπει να καταλάβουμε, ότι 65 δισεκατομμύρια χρωστάει ο
Έλληνας πολίτης στην εφορία. 20 δισεκατομμύρια είναι στα ασφαλιστικά ταμεία. Άρα, είναι αδιανόητο να πληρωθούν αυτά τα χρέη. Αυτό τροφοδοτεί την ανεργία. Πρέπει να γίνει μέχρι τον Οκτώβρη 100 δόσεις. Αν δεν γίνει αυτό, θα κλείσουν όλοι και ο ΟΑΕΔ θα πληρώνει».
«Αν αφήσουμε τα πράγματα όπως έχουν θα πάνε τουλάχιστον 100.000 φυλακή από τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία. Το αδίκημα το φορολογικό, είναι διαρκές. Αυτά πρέπει να τα στρώσουμε. Δεν ξέρει ο κόσμος ότι με τον νόμο Παπακωνσταντίνου το φορολογικό αδίκημα είναι διαρκές»,
«Η Ευρώπη πρέπει να σκεφτεί ότι το 30% του νέου ευρωκοινοβουλίου είναι ευρωσκεπτικιστές. Πρέπει να σκεφτεί ότι πάει να διαλύσει από μόνη της. Είναι ώρα να πατήσει πόδι», σχολίασε ακόμα.
τόνισε ο κ. Γιακουμάτος.
«Εμένα το όριό μου είναι 3 προϋποθέσεις. Το ένα είναι οι 100 δόσεις σε φορολογικά και ασφαλιστικά, μείωση των φορολογικών συντελεστών και η επιδοματική πολιτική στο θέμα της ανεργίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.