Σημαντικά Νέα

ΚΑΠΑΤΣΑ Η ΜΑΡΙΑ! TON EKANE XΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΗ ΤΗΣ Η ΜΕΝΟΥΝΟΣ!

ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΦΤΗΣΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΓΛΕΝΤΙ, ΜΕ ΑΡΝΙΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΙΚΑ! -ΦΩΤΟ-

Το είπε και το έκανε η Μαρία Μενούνος. Ο σύντροφός της Keven Undergaro βαφτίστηκε
Χριστιανός Ορθόδοξος και η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλευρό του και μοιράστηκε αυτές τις όμορφες στιγμές τους με τους θαυμαστές της, μέσα από το “Chasing Maria”. 




Όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν η Μαρία, το γεγονός ότι ο επί 15 χρόνια αγαπημένος της ήταν Καθολικός δυσαρεστούσε τους γονείς της με αποτέλεσμα εκείνη να τον πείσει να αλλάξει θρήσκευμα. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα, άνοιξε και ο δρόμος για να γίνει και ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού. Μην ξεχνάς, ότι όταν είχε έρθει το ζευγάρι στην Αθήνα, η Μαρία είχε δοκιμάσει δαχτυλίδια, λέγοντας στον καλό της ότι αυτά ήταν ωραία και για δαχτυλίδια αρραβών.



Όσον αφορά, πάντως στη βάφτιση του Keven, η Μαρία φρόντισε να μοιραστεί φωτογραφίες από τη βάφτιση με τους φίλους της στα social media. Ντυμένοι και οι δυο στα λευκά βρέθηκαν σε Ορθόδοξη Εκκλησία μαζί με λίγους καλούς φίλους και τους γονείς της παρουσιάστριας.



Μετά τη βάφτιση ακολούθησε παραδοσιακό ελληνικό γλέντι με ελληνικά φαγητά και πολλά coctails. Ενώ, η ελληνική μουσική ξεσήκωσε τους θαμώνες του πάρτυ με τον Keven να μαθαίνει να χορεύει ζεϊμπέκικο από τον κύριο Κώστα, τον πατέρα της Μαρίας.



Δες φωτογραφίες:

Το ζευγάρι στο γλέντι...


Η Μαρία και ο Keven με τους καλεσμένους τους...




Ελληνική κουζίνα και αρνιά για το μενού της βάφτισης...





Και μετά το φαί ελληνικό γλέντι με παραδοσιακούς χορούς...




tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.