Σημαντικά Νέα

Fimotro: "Γ.Μουρούτης - Ο αποτυχημένος φελλός"

Θυμάστε εκείνον τον "ροζούλη"  twitterάκια με τις "ιδιαιτερότητες", ο οποίος λέει ότι είναι "Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού" και έβριζε το
defencenet.gr  την περασμένη εβδομάδα;
Εμείς πριν αγνοούσαμε καν ότι υπάρχει, αλλά προσπαθώντας να μάθουμε ποιος είναι και τι ακριβώς κάνει σε αυτή τη ζωή εκτός από το να στέλνει twiiter, πέσαμε πάνω στα δύο παρακάτω σημειώματα από το καλό πολιτικό blog fimotro: 
Το πρώτο έχει τίτλο:
ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ: Ο ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ - ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ PAY ROLL ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Και το κείμενο έχει ως εξής:
"Ποτέ δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο ο Μουρούτης. Με περιθωριακούς τύπους έκανε εκλογές, με περιθωριακούς τύπους έκανε και τώρα τις Ευρωεκλογές. Μετρίων δυνατοτήτων και ανύπαρκτων επιστημονικών προσόντων, υπάλληλος του Τσιμογιάννη στη διαφημιστική του εταιρεία, πριν τον διώξει λόγω ανεπάρκειας και τεμπελιάς, το έπαιζε "ειδικός" για όσους όμως ήξεραν επρόκειτο για μια ακόμη περίπτωση φελλού που νόμιζε ότι ότι επειδή ο Σαμαράς έγινε πρωθυπουργός έλυσε το πρόβλημα της ζωής του.
Μάθημα. Και πολύ γερό. Εμείς του είχαμε στείλει τα μηνύματα από την κοινωνία. Τον συμβουλεύουμε να εξαφανιστεί με τρόπο πριν φύγει ο Σαμαράς ενόψει των Εθνικών εκλογών. Πριν ξεφτιλιστεί εντελώς..."
Και το δεύτερο έχει τίτλο: "Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ... ΡΟΖ! -  ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΟΥΤΗ.
Και συνεχίζει:
"Δεν προέκυψε στις Περιφέρειες καθαρή κυριαρχία της ΝΔ, παρά τα όσα μας έλεγαν τα παπαγαλάκια της Συγγρού. Το αντίθετο μάλιστα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ φαινόταν ότι σήμερα θα χάσει παταγωδώς στις Περιφέρειες, τελικά πήρε περίπου τις μισές. Δεν ξέρουμε πόσο ανεγκέφαλοι είναι εκεί στην Συγγρού, στην εκτίμηση πάντως των εκλογικών αποτελεσμάτων οι άνθρωποι είναι εντελώς του Δημοτικού. Ειδικά αυτός ο Μουρούτης εντελώς αγράμματος ο άνθρωπος. Τι θέλει και ασχολείται με την πολιτική;"
Α, πουλάκι μου, αυτό είναι το επίπεδό σου; Κι έχεις και pay-roll με "μαύρα", απ'ότι διαβάζουμε. Και "Κοντσίτα" και φοροφυγάς, δηλαδή...
Και σε διόρισε και ο Σαμαράς στο γραφείο του "Δευθυντή Γραφείου Τύπου" για να βρίζεις το defencenet.gr ως "ναζί"; Θα φάς καλά... Αυτό είναι υπόσχεση...



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.