Σημαντικά Νέα

Θ.Τζήμερος: «Στον β’ γύρο θα ψηφίσουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από ΣΥΡΙΖΑ»

«Σε περίπτωση που δεν θα περάσουμε στον β’ γύρο, θα ψηφίσουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από ΣΥΡΙΖΑ», διευκρίνισε την Τετάρτη ο υποψήφιος
περιφερειάρχης Αττικής Θάνος Τζήμερος, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν θεωρεί σοβαρό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Δεν συμφωνώ με τη διαχειριστική πρακτική Σγουρού, αλλά δεν γνωρίζω πώς θα μπορούσε να διαχειριστεί κάποιος άλλος τα θέματα της Περιφέρειας. Η κυρία Δούρου είναι ένας καλός άνθρωπος, αλλά θα πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Είναι ένα κόμμα χαρακτηριστικό της ελληνικής πολιτικής σκηνής (ο ΣΥΡΙΖΑ) που εγώ δεν το θεωρώ σοβαρό. Άρα, οτιδήποτε άλλο εκτός από ΣΥΡΙΖΑ, που δεν πρόκειται για σοβαρούς», τόνισε, μιλώντας στο Βήμα FM .
Ο κ. Τζήμερος αναφέρθηκε και στις προτεραιότητές του στην Περιφέρεια, σημειώνοντας ότι «το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε στην Αττική είναι να δημιουργήσουμε ένα κύτταρο ανάπτυξης για νέους επιχειρηματίες και νέους πτυχιούχους και ανέργους. Η Περιφέρεια μπορεί να δημιουργήσει αυτό που στο εξωτερικό ονομάζεται business incubators. Δηλαδή, δεν θα επιδοτήσει εσάς, επειδή σας ξέρει, και θα ρίξει εμένα, επειδή δεν με ξέρει. Αλλά θα δημιουργήσει χώρους σε κτίρια – και υπάρχουν τέτοιοι ήδη στην Ελλάδα, όπως το Cube στα Εξάρχεια – οι οποίοι προσφέρουν στους νέους επιχειρηματικές υπηρεσίες».
«Αυτό είναι μόνο του έργο ανάπτυξης της Περιφέρειας, ότι θα επιδοτήσει δηλαδή υποδομές και αυτό φέρνει μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και μέσα στις δικαιοδοσίες και αρμοδιότητες της Περιφέρειας είναι τα έργα υποδομής. Όπως η ανάπτυξη του Παραλιακού Μετώπου. Το Δημόσιο βάζει την έκταση και ο ιδιώτης τα χρήματα και την τεχνογνωσία», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.