Σημαντικά Νέα

Αρνείται η Θάνου-Χριστοφίλου τις καταγγελίες Η. Κασιδιάρη

Κατηγορηματικά αρνείται η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αρεοπαγίτης, Βασιλική Θάνου –Χριστοφίλου, τα όσα ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου, Η λίας Κασιδιάρης, κατήγγειλε. 
 
Η Θάνου-Χριστοφίλου δηλώνει ότι ο Η. Κασιδιάρης «αποδίδει ως δήθεν λεχθέντα, τόσον από εμέ, όσο και από την ανακρίτρια της σχετικής υπόθεσης».
 
Ακόμη, τονίζει η κυρία Θάνου σε δήλωσή της ότι τα λεχθέντα από την πλευρά της Χρυσής Αυγής είναι «απολύτως ανακριβή και στερούνται σοβαρότητας».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας  Κασιδιάρης υποστήριξε στην Βουλή  ότι η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου έλεγε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου και συγκεκριμένο δικαστικό επιτελείο ετοιμάζουν την δίκη της Χ.Α. που θα είναι ένα τηλεοπτικό γεγονός, ενώ έκανε λόγο και για «μυστικές συναντήσεις Σαμαρά - δικαστικών». 
 
Ακόμη, ο κ. Κασιδιάρης επικαλούμενος ανώνυμη επιστολή δικαστή, ανέφερε ότι η ανακρίτρια της υπόθεσης  Ιωάννα Κλάπα, δέκα ημέρες πριν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής «χοροπηδούσε από χαρά και ούρλιαζε: Ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση της Χ.Α. και θα τους χώσω όλους μέσα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.