Σημαντικά Νέα

ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ... ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


limnosreport.gr
Κλιμάκια της Νομαρχίας, κάνουν καταγραφή των ζημιών στα χωριά της Λήμνου. Μέχρι στιγμής, ζημιές έχουν υποστεί κυρίως οικίσκοι και εγκαταλελειμμένα
σπίτια.

Συνεργεία του Δήμου αποκλείουν σημεία δρόμων μέσα στη Μύρινα, όπου έχουν καταρρεύσει κομμάτια παλαιών κτιρίων.

Σύμφωνα με το limnosreport.gr σε συνεχή επικοινωνία με το νησί βρίσκεται η ελληνική Ομάδα Διάσωσης προκειμένου να μεταβεί στο νησί εάν παραστεί ανάγκη.

Σύμφωνα με το LimnosFM100.gr προβλήματα καταγράφονται στο Γαροφαλλίδειο κτίριο, στο εξωτερικό μέρος του, όπου κατέρρευσε τμήμα της τοιχοποιίας.

Ζημιές έχουν αναφερθεί και σε όροφο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Λήμνου, ο οποίος υπέστη μικροζημιές από τη δεισμική δόνηση, έπεσαν απο τις προθήκες αρχαιολογικά εκθέματα και έτσι, με εντολή της προϊσταμένης, θα παραμείνει κλειστό για τους πολίτες.

Οι αρχές, καλούν τους κατοίκους των οποίων τα σπίτια έχουν υποστεί ζημιές να επικοινωνήσουν:

Για τη Δημοτική Ενότητα Μύρινας στο τηλέφωνο 22543-50015 για τη Δημοτική Ενότητα Μούδρου 22543-50700, Ατσικής 22543-50600 και Νέας Κούταλης 22543-50528.

Ο δήμος, ζητά από τους πολίτες να δηλώνουν ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ακριβή θέση και συνοπτική περιγραφή του προβλήματος προκειμένου οι αναφορές για ζημιές να ιεραρχηθούν ώστε να διενεργηθεί ο απαιτούμενος έλεγχος από τα κλιμάκια ελέγχου.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ:









limnosreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.