Σημαντικά Νέα

Ανησυχούν μεταποιητές και παραγωγοί συμπύρηνου ροδάκινου για την καθυστέρηση έναρξης του φετινού προγράμματος αντιχαλαζικής προστασίας

Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν - μέσω του ΑγροΤύπου - κύκλοι των μεταποιητών βιομηχανικού ροδάκινου, σχετικά με την καθυστέρηση της έναρξης του προγράμματος
αντιχαλαζικής προστασίας του ΕΛΓΑ. Σύμφωνα με όσα μας αναφέρουν, τα αεροπλάνα δεν έχουν ξεκινήσει να πετούν αφού δεν έχει υπογραφεί ακόμα η σχετική σύμβαση μεταξύ του ΕΛΓΑ και της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο. Η ανησυχία γίνεται εντονότερη λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών που επικρατούν φέτος την άνοιξη αλλά και του κακού προηγούμενου της περυσινής χρονιάς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Μαΐου, αναμένεται να αποσταλεί από τον ΕΛΓΑ στο ελεγκτικό συνέδριο, το έγγραφο της σχετικής σύμβασης.

Ρυθμοί φορτώσεων

Όσον αφορά τον ρυθμό των φορτώσεων, κομπόστας ροδάκινου, εξακολουθούν να κινούνται σε χαμηλά επίπεδα, όμως «η μικρή παραγωγή δεν θα πιέσει την κατάσταση το καλοκαίρι», μας εξηγούν μεταποιητές.
Στο παραπάνω γεγονός έρχεται να συνδράμει επίσης και η μειωμένη παραγωγή (σε αντίστοιχο ποσοστό με τη χώρα μας) στην Αργεντινή και τη Χιλή που αποτελούν βασικούς ανταγωνιστές της χώρας μας στις διεθνείς αγορές.

totheshelf

Μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή στο iPhone αλλά και το κινητό σας με λογισμικό android και να καταχωρήσετε προϊόντα (μεταξύ αυτών και βιομηχανικό ροδάκινο) που θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε. Στις καταχωρήσεις σας μπορείτε να αλλάζετε τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από το κινητό σας, για παράδειγμα αν η ποσότητα ή η τιμή του προϊόντος σας μειώθηκε μπορείτε άμεσα να τροποποιήσετε την καταχώρησή σας. Εφόσον καταχωρήσετε τα προϊόντα σας στο Totheshelf, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν πλέον να επικοινωνήσουν μαζί σας ώστε να προχωρήσετε σε συναλλαγή. Κατά τον ίδιο τρόπο μπορείτε και εσείς να αναζητήσετε πιθανούς αγοραστές ή πωλητές - για να επικοινωνήσετε μαζί τους, αρκεί μία μηνιαία συνδρομή στο Totheshelf με 2,69 ευρώ!
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή totheshelf, κάντε κλικ στο www.totheshelf.com και σκανάρετε το qrcode ή κάντε αναζήτηση στο App Store ή το Google play με τη λέξη agrotypos.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.