Σημαντικά Νέα

"Εφυγε" ο Ποικιλίδης

Ασχημη κατάληξη είχε η περιπέτεια υγείας που περνούσε εδώ και τρεις μέρες ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, αφού ο Ολυμπιονίκης και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγο πριν τα
μεσάνυχτα άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 49 ετών.
Ο Ποικιλίδης είχε υποβληθεί την Τετάρτη (21/5) στη Γενική Κλινική σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και παρόλο που αρχικά έδειχνε να ανταποκρίνεται θετικά από το πρωί της Παρασκευής (23/5) άρχισε να παρουσιάζει επιπλοκή ανεβάζοντας πυρετό και έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Το βράδυ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία με την οποία διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Στο Νοσοκομείο σπεύδουν όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ο Θόδωρος Ζαγοράκης.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Σε βαθύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ο Παναγιώτης Ποικιλίδης δεν κατάφερε να βγει νικητής από την τελευταία, πιο δύσκολη μάχη του. Το Μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε, παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του και τελικά “έφυγε” σε ηλικία 49 ετών.
Συντετριμμένοι μετά την θλιβερή είδηση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και σύσσωμο το ΔΣ μετέφεραν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε μία φωτογραφία του Ποικιλίδη και έγραψε από κάτω: "Δεν υπάρχουν λόγια. "Έφυγε" ο Παναγιωτης Ποικιλίδης, αυτός ο γίγαντας..."
Οι συντάκτες του OlaPAOK.gr εκφράζουν τα θερμά τους συλληπτήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Ολυμπιονίκη.
Αυτός ήταν ο Ποικιλίδης
Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης γεννήθηκε στις 27/2/1965. Σε πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα 19 ετών πήρε μέρος στην πρώτη Ολυμπιάδα, στο Λος Άντζελες το 1984, κατακτώντας την 4η θέση στην ελληνορωμαϊκή πάλη. Στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βαρκελώνης  κατέκτησε την 8η θέση, ενώ το 1996 στην Ατλάντα κατετάγη 5ος.
Ακόμη, πήρε μέρος σε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα, ενώ ο Ποικιλίδης το 2000 επανίδρυσε το τμήμα πάλης στο σύλλογο του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια συμμετείχε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.