Σημαντικά Νέα

85 βουλευτές αρνήθηκαν να ψηφίσουν υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ! (upd)

Με μόλις 197 "Ναι" εγκρίθηκε η άρση ασυλίας για τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Γιώργο Γερμενή και Νίκο Μίχο, αν και για τον δεύτερο ήταν τυπικό γιατί ήδη είχε αρθεί η ασυλία του.
 
Ο αριθμός είναι εντυπωσικά μικρός αφού μέχρι τους 282 βουλευτές, 85 βουλευτές είτε αρνήθηκαν να παραστούν είτε δεν υπερψήφισαν, είτε καταψήφισαν.
Ετσι ή αλλιώς την απάντηση για το αν νομιμοποιούνται πολιτικά κόμματα να βάζουν φυλακή άλλα πολιτικά κόμματα και αυτό το πολίτευμα να λέγεται "Δημοκρατία", θα την δώσουν σε πρώτη φάση οι Ελληνες πολίτες στις 18 και στις 25 Μαΐου.
Συγκεκριμένα: Για τον Αλεξόπουλο υπέρ ψήφισαν 183 βουλευτές, κατά 25 και 12 ψήφισαν «παρών».
Για τον κ. Μίχο ψήφισαν υπέρ 197 βουλευτές, κατά 16 και παρών 7.
Για τον κ. Μπούκουρα οι 182 υπέρ της άρσης ασυλίας του, οι 25 κατά και οι 12 παρών.
Για τον κ. Γερμενή, 197 βουλευτές είπαν «ναι» στην άρση της ασυλίας του, 16 «όχι» και 7 «παρών».
Οι αναφορές του ανεξάρτητου, πλέον προφυλακισμένου βουλευτή Στάθη Μπούκουρα στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου φαίνεται ότι συγκίνησε αρκετούς βουλευτές του κόμματος με αποτέλεσμα να ψηφίσουν κατά της άρσης ασυλίας του.
Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και απευθυνόμενος στον κ. Απόστολο Κακλαμάνη είπε: «Ο Αντρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή. Πιστεύαμε στην Αλλαγή. Σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».
Σύμφωνα με πληροφορίες «ΚΑΤΑ» ψήφισαν οι: Απόστολος Κακλαμάνης, Κώστας Σκανδαλίδης, Νίκος Σηφουνάκης, Μιχάλης Κασσής και Γιώργος Ντόλιος.
Επιπροσθέτως «ΠΑΡΩΝ» ψήφισαν οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Παραστατίδης και Βασίλης Οικονόμου.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μπούκουρας κατά την τοποθέτησή του υποστήριξε ότι προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και απευθυνόμενος στον κ. Απόστολο Κακλαμάνη είπε: «Ο Αντρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή. Πιστεύαμε στην Αλλαγή. Σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».
Ο Σ.Μπούκουρας έχει διαγραφεί από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ουσιαστικά μετά από παράκλησή του, προκειμένου να διευκολυνθεί η υπεράσπισή του, όπως ο ίδιος πιστεύει. Κανείς από βουλευτές της ΧΑ δεν καταφέρθηκαν εναντίον του, ίσα-ίσα του είπαν "Να κάνει κουράγιο" και "Να φανεί άντρας"...
Για την υπόθεση αξίζει να ξαναδούμε την μαρτυρία του γ.γ. της κυβέρνησης και επί 40 χρόνια στενού συνεργάτη του Α.Σαμαρά, του Π.Μπαλτάκου στην γνωστή συνομιλία του με τον Η.Κασιδιάρη.
 
Ας δούμε το μέρος της συνομιλίας που παραδέχεται την σκευωρία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.