Σημαντικά Νέα

Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!

Είναι γνωστό, ότι οι υπάρχοντες νόμοι της Ε.Ε. προβλέπουν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης πολιτών εντός των ορίων της. Ωστόσο, η φράου Μέρκελ είναι έτοιμη να καταργήσει
τον συγκεκριμένο νόμο εις ότι αφορά την Γερμανία και να τον αντικαταστήσει με νέο νόμο, που προωθούν τα υπουργεία εσωτερικών και εργασίας της χώρας, σύμφωνα με τον οποίο όσοι μετανάστες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχουν βρει δουλειά μέσα σε ένα εξάμηνο, θα απελαύνονται από τη χώρα!

Επιπροσθέτως, ο νέος νόμος της φράου θα απαγορεύει να ξαναμπεί στη χώρα της όποιος Ευρωπαίος πολίτης έχει δώσει ψευδή ή ανακριβή στοιχεία στις αρχές και οι παραβάτες θα τιμωρούνται επιπλέον με τσουχτερά πρόστιμα ή και με φυλάκιση έως και τρία χρόνια.

«Η ΕΕ δεν είναι κοινωνική ένωση», δήλωσε πρόσφατα η καγκελάριος Ανγκελα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Passaer Neuen Presse, θυμίζοντας το γνωστό σ’ εμάς «εδώ δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα». «Δεν θέλουμε», τονίζει, «να πληρώνουμε τον Hatz IV (το κοινωνικό βοήθημα που δίνεται σε όλους τους οικονομικά αδύναμους πολίτες) σε όλους τους ευρωπαίους πολίτες που έρχονται στη Γερμανία μόνο και μόνο για να βρουν δουλειά».

Αυτά ετοιμάζει η φράου Μέρκελ για τους Ευρωπαίους πολίτες. Αλλά, για τους τριτοκοσμικούς δε λέει κουβέντα! Και σας ερωτώ: ακούσατε κανέναν απ’ αυτούς τους… περίεργους που το παίζουν «προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» (αλλά όχι των Ευρωπαίων, των τριτοκοσμικών…), «αντιρατσιστές» κ.τ.λ., να βγάζει άχνα; Όχι βέβαια! Πρόκειται για τους ίδιους τύπους που ωρύονται για «ρατσισμό», «φασισμό» κ.τ.λ., όταν τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης (της Χρυσής Αυγής συμπεριλαμβανομένης) απαιτούν την εκδίωξη των Ασιατών και Αφρικανών λαθρομεταναστών από τις πατρίδες τους! Τυχαίο; Δε νομίζω! Αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση που προωθούν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές: έξω οι Ευρωπαίοι από την Ευρώπη, μέσα οι Ασιάτες και οι Αφρικανοί! 
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.