Σημαντικά Νέα

ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΣΤΗΝ RAI-3... ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 20- 25 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ 11 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

Ένα οδοιπορικό στην Ελλάδα της κρίσης, πραγματοποίησε η εκπομπή «Presa diretta» του ιταλικού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού Rai3.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Φεντερίκο Ρούφο «γνώρισε» την Αθήνα όπου δεκάδες ανέργων πραγματοποιούν πορείες και κατεβαίνουν σε απεργία διεκδικώντας τα δικαιώματά τους, ανακάλυψε το δημόσιο σύστημα υγείας, συνομίλησε με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και με τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής, Ηλία Παναγιώταρο.

Μια βόλτα στην Ελλάδα της κρίσης δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και αναφορά στη Χρυσή Αυγή, η οποία έγινε με τα περίφημα πλάνα από το γνωστό «εγέρθητι» κατά την άφιξη του Μιχαλολιάκου μετά τις εκλογές, αλλά και από εκείνα με τον Ηλία Κασιδιάρη να πετάει νερό στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Ο Ρούφο, μάλιστα, συνομίλησε και με τον υποψήφιο της περιφέρειας Αττικής, Ηλία Παναγιώταρο, στο γραφείο του, όπου στον τοίχο δεσπόζει φωτογραφία του επικεφαλής του κινήματος, Νίκου Μιχαλολιάκου.

«Ο λαός ελπίζει ότι θα κάνουμε κάτι γι' αυτόν και δεν πιστεύει αυτούς που κυβέρνησαν τα 20 τελευταία χρόνια. Τα τελευταία 40 χρόνια υπερίσχυσε η διαφθορά, η εγκληματική δράση, υπουργοί που έκλεβαν δημόσιο χρήμα. Υπάρχει φτώχεια παντού, 8.000 άνθρωποι αυτοκτόνησαν, εκατομμύρια ανέργων, εκατομμύρια που εργάζονται για ψίχουλα, όχι για ένα μισθό που μπορεί να καλύψει τα έξοδα μίας οικογένειας. Επιπλέον, έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την παράνομη μετανάστευση, την ώρα που ο πληθυσμός είναι 10 εκατ. Έλληνες, έχουμε πάνω από 3 εκατ. παράνομους μετανάστες» δήλωσε ο Παναγιώταρος στα αγγλικά.
Όπως είπε, τα μέτρα «που έχουν επιβληθεί από τράπεζες και άλλους φορείς είναι παράνομα, κυρίως αν σκεφτούμε ότι η Ελλάδα πρέπει ακόμα να λάβει την αποζημίωση από το β΄ παγκόσμιο πόλεμο».

Αναφέρθηκε, δε, και στην έξοδο από το ευρώ και στην αναγκαιότητα εθνικού νομίσματος, όπως «οι σοβαρές χώρες που έχουν εθνικό νόμισμα: οι ΗΠΑ έχουν το δολάριο, η Ρωσία τα ρούβλια, η Ελβετία το φράγκο, μόνο η Ευρώπη έχει το ευρώ, που δεν είναι άλλο από ένα νέο γερμανικό μάρκο».

Τονίζοντας ότι Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται τη χώρα, επισήμανε πως πέραν του επικεφαλής και άλλων στελεχών του κόμματος που βρίσκονται στη φυλακή «το πιθανότερο είναι άλλα 11 μέλη να μπουν στη φυλακή σε 20 - 25 ημέρες. Πρόκειται για πραγματική πολιτική επίθεση στο κόμμα μας που δεν αφορά σε καμία άλλη παράνομη δραστηριότητα. Ακόμα και αν μας βάλουν στη φυλακή έχουμε εκατομμύρια υποστηρικτές».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.